Helix görevleri 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konuyu niye kitliyorsunuz ben zaten attığınız linkde ki olayları biliyorum. Konuyu okumadan otomatik cevap verip kitlemeyin şu konuları.

Ben şunu soruyorum:

Bu gün ki görevi hatadan dolayı kimse alamadı bu görev yarında etkin olacak mı ?

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Görevleri aldığınızda tek tek bitirmeniz gerekmekte.Yani ekinlik görevlerinden birini aldığınızda diğerine geçmeniz için aldıınız etkinlik görevlerini bitirmeniz gerekmekte.Gün içerisinde bitirmeye gayret gösterin.

Keyifli forumlar.

Son düzenlenen: 30 Haziran 2015
  3. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Ben de diyorum ki bu sorunuzun yanıtını orada arayınız. amacımız forumda kirliliği önlemek. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Keyifli forumlar.

4. Orada benim Sorumun cevabı yazmıyor.

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Etkinlik görevlerini tek tek alarak bitirmeniz gerekiyor.Bir görevi aldığınızda diğerine geçmeniz için aldığınız etkinlik görevini tamamlamak zorundasınız.Şuan görevler görünüyor, teknik bir takım incelemeler için kaldırılmıştı.Görevleriniz yapabilirisniz.

Keyifli forumlar.

6. tamam saolun peki ne kadar açık duracak ?

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Şuan bu konu hakkında kesin bir bilgim bulunmamakta.

Keyifli forumlar.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Modumuzun dediği gibi süresi ile ilgili bir bilgi yoktur. Ama 1 yada 2 gün aktif olabilir.Hata olmasaydı 1 gün kalacaktı görev.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.