Helix hakkında kutu açmakta kararsız olanlar içeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PUSAT tarafından 20 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PUSAT

PUSAT User

Arkadaşlar bugün yeşil ganimetlerde 3x lf4 günü var biliyorsunuz bir kısmı do nun yaptığı bu etkinliğe inanmıyor veya birçok kişi kararsız kalıyor size birkaç tavsiyem var kendi görüşüm sonuçta karar sizin..Bugün 191 kutu açtım ilk 50 kutu kalana kadar 10 bo2 5 lf3 ve 1 lf4 çıkardım (tabi 2-3 kamuflede)diğer 50 kalanı 1-2 saat sonra akşam açtım 2 tane lf4 üst üste ve ayrı ayrı 2 lf4 çıkardım son 50 kutuda map 4-2 ve birkaç arkadaşımda 288 taneden 12 tane felan çıkarmış nekadar doğrudur bilemem arkadaşlar kısaca tavsiyem şansınızı deneyin uriniz varsa alın 3x her zaman gelmez bilirsiniz..

Not:Açtığınız harita mümkün olduğunca az kişi olan harita olmasını tavsiye ederim ve benimo ynadığım server Tr'den 7 saat geri bu arada bu tamamen şansdır.Bence kesinlikle şansınızı deneyin...

Herkeze Bol Şans :)

2. Merhaba ,

Konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat edelim lütfen. Uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. PUSAT

PUSAT User

Teşekkürler modum size de zahmet oldu foruma uzun süre ara vermiştim kusura bakmayın :)

4. Merhaba ,

Önemli değil görevimiz :) fakat dikkat etmek iyi olacaktır. :)

İyi forumlar.

PUSAT bunu beğendi.
  5. PUSAT

PUSAT User

Dikkat etmeye çalışırım tabi iyi görevler :)

6. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben dün geceden beri 100 kutu açtım 2 LF-4 buldum
    ama acaba x3 birdaha çıkarmı sizce eğer çıkarsa 500 kutu alırım vallaha :D

7. Merhaba ,

Teşekkür ederim. :)

İyi forumlar.

8. PUSAT

PUSAT User

Etkinlik boyunca devam edicekmiş galiba bu 3x olayı :)

9. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ama devam etse ana sayfada LF-4 günü diye çıkardı bence şuan x3 bitti (yeşil ganimetler için) :)

10. herşey yalan şans artırma fln yok açarsın çıkar birde gemiden gemiye şans degişior şans oranı hep sabit zeus gunu artıor sadece

11. PUSAT

PUSAT User

acaba etkinlik boyunca başka bir gün için çıkarmıki?Çıkarsa süper :D
    Dediğim gibi şansın etkisi çok büyük :)

12. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

İNŞALLAH çıkar :) ben bir kaç gün uri harcamadan bekleyecem bakalım çünkü dün çıkmadan 2 saat önce kappa açtım :D eğer çıktığını görseydim açmazdım çok pişman oldum :) belkide 2 yerine 5 LF-4 bulcaktım :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.