helix indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 27 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Helix gizli indiriminde cephane sayfasında indirim işareti var ama indirim yok ne zaman düzelir?

2. ygafff

ygafff User

Bende onu düşünüyordum.ilk girdiğimde %30 indirimvardı.sonradan aklıma geldi vip+ indirim vardı :D

3. Sanırım rsb gelicek. o yüzden görünmüyo şuan

4. sanırım modlarımıza bu konuylada ilgil bilgi verilmemiş :D:D:D:D kısmet olursa bilgiyi alınca paylaşırlar bizimle :D:D

5. teşekkürler arkadaşlar rsb gelicek heralde dediğiniz gibi

6. Mumu

Mumu User

rsb gelsin artik olduk bittik :))))

7. gerçekten uri biriktiriyorum rsb gelicek diye ama bıktım artık hep bişeyde indirim geliyo onda da olsun

8. buzmavi

buzmavi User

Merhaba,

Geç yanıt veriyor olabiliriz ancak dükkan indirimleri mevcut görünüyor şikayet ettiğiniz durum hangi sunucuda var? Lütfen sunucuları yazınız

9. Adminim TR1 sunucusunda cephanelere özel indirim gelmiş fakat hiç birinde indirim görünmüyor.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Özel cephanelerde indirim vardır (rsb-75 , EMA , vb.)
    Akşam saat 7-8 gibi özel cephane çıkacaktır ve indirimde olanlarıda görebiliceksiniz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.