Helix Kutuları

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼, Nov 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bugün helix kutusu varmış sanırım içinden zeus apis parçaları çıkıyordu yine çıkıyor mu?

2. umarım çıkıyordur :)

3. Merhabalar;

Bugün Zeus günü de aktif kutuları ne zaman açtınız acaba?

İyi forumlar.

4. Modum bugün bir şey çıkmadı eskiden hatırladığım kadarıyla helix kutularında zeus parçası çıkıyordu şimdide çıkıyor mu?

5. oyun gitti yine yaw :mad::mad::mad::mad::confused:

6. Merhabalar;

Malesef hatıryalayamıyorum dikkat etmedim desem yeridir.

İyi forumlar.

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bugün biraz topladım içinden değişik bir şey çıkmadı.Eco roket,uber,plt2026,pld-8,r310 roket, ddm mayın gibi şeyler veren standart bir etkinlik kutusu işte...

8. Belli olmaz bu zeus nadir çıkar :)

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

r310 u görünce toplama isteğim kaçıyor.Galiba 10-15 dk civarı topladım ve sıkıldım.Tabi alıştım 5-6 gg, ema çıkan kutulara bundan aşağısı yetmiyor :D

10. Ben çok haritayı gezdim 1 saat oldu yok bir şey.

11. bişey çıkmıyor işte kurcalamayın :D

12. Bütün botlar pvp'de olduğu için çıkmıyor çevreye dağılsalar çıkabilir.

13. kapı yapın yahu okadar gg topladınız kapı açmadınızmı hiç ben kendimi 1 ay kapılara gömerim heralde :D

14. Bende katlayıcı var daha o bitsin hele.

15. yanlış hatırlamıyorsam bu kutulardan kronos parçası çıkmıştı ya da ben öyle hatırlıyorum

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Helix kutularında apis ve zeus parçaları çıkıyordu. Ama şu anda çıkıyor mu bilemiyorum. Zaten ben geçen etkinlikte parça bulanları pek görmedim. Vardı ama azdı :D

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.