Helix Mobil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Drowhake tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Drowhake

Drowhake User

Merhaba ben helix kampanyasından yararlanmak istiyorum , turkcell faturalı hattım mevcut acaba 75.000 uridium mobil ödeme ile alınabilir mi ?

2. Merhabalar,

Evet tahminimce faturalı olsanızda alabilirsiniz .Ay sonu faturanıza yansıtılacaktır.

İyi forumlar

3. Drowhake

Drowhake User

Teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum bu Helix indirimi ana sayfada :

Urid1vm 1ndir!mi!

Helix Ekibi'nden özel Uridium bonusu!

Önümüzdeki 60 dakika için tüm Uridyum satışlarında büyük indirim!

Mega Happy Hour'dakinden ÇOK DAHA FAZLA İNDİRİM!

Şimdi başlıyor!

Helix Ekibi!

Bu şekilde yazıyor ama yani 60 dakika ama herhangi bir sayfaya girdiğimiz zaman :

HELIX CYBER SALDIRISI!
    ŞİRKET GÜVENLİĞİ 227:23 SÜRE SONRA YENİDEN BAŞLATILINCAYA KADAR URİDYUMUN NORMAL FİYATI ÜZERİNDEN
    350%İNDİRİM ALABİLİRSİN!
    OLAMAZ!

Yani 227 dakika hangisi doğru ?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak imzanızı 500x200 olarak ayarlayınız ardından oyun isimlerini kaldırnız.Aksi takdirde banlanabilirsiniz.

Sorunuza da gelirsek 60 dakika içinde ne kadar uridium satın alırsanız katlanacaktır.Ondan sonraki sürede yani şuanda 60 dakikanın içine denk geliyor galiba o süre zarfında da indirimli bir şekilde alıcağınızı tahmin ediyorum.

İyi forumlar

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. berkelson

berkelson User

Merhaba,
    Helix indirimi var yazıyor. Ancak ödeme sayfasına gittiğimde hiç bir indirimli fiyat göremiyorum. 330.000 uri için normal olan %33 lük bir indirim çıkıyor sadece

6. Merhaba ,

Şu anda 110 dakika var yani ekran görüntüsünü aldığımda o şekildeydi. Geri sayım bitmeden arka sayfada açılan Helix Blitz Sale penceresindeki " OLAMAZ " yazan yere tıklayıp x3.5 katı alabilirsiniz.

Yukarıda cevabı yazdım. Şu anda sadece x3.5 alırsınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.