Helix Price Hack

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit sayfasımı hacklendi yoksa bir şaka mı?

2. Hekıd bay heliks :D %388 indirim yazıyor fiyatlar aynı

3. aynen indirim yok ama

4. Darkorbitten bir rezillik daha :D milletin kredi kartiyla uridium cektigi sitede neler oluyor

5. oyuna da girmiyo la

6. YEŞİL: Sakin olun arkadaşlar :) Bu Darkorbit'in ufak bir şakası. Sadece espiri anlayışları birazcık kötü :)

7. admin chatten darkorbitin şakası dedi

8. Chat admini şaka olduğunu söylüyor ama açıklama yapılacak mı?

9. s4tr4nc

s4tr4nc User

x4 olduğu rivayet ediliyor

10. 1 milyon uri gelmesi gerirken 2 milyon geldi çekeçim birazdan daha fazla :D

11. ®Kaan

®Kaan User

x3.88 arkadaşlar az önce uri çektim 3.88 katı geldi

12. Ama ödemelerde değişiklik yok :S

13. x4 olmus kısaca demin denedim 5k uri aldım 20k geldi

14. banada öyle oldu 20 k geldi

15. .D yakinda x6 cikar rahat olun :D

16. fazla değişen bişey olmamış normalda 1 milyon uri gelmes, gerirken 1milton 280 bin geliyo

17. Merhabalar,

Sayfanın hacklenmesi durumuna bu derece tepki gösterdiğinizi görmek gerçekten çok hoş :) Lütfen bu "hack" konusunda endişelenmeyin, bu durum Mega Happy Hour yerine uygulanan bir kampanyadır.
    Bu "hack" konusunda endişelenmeyin, bu durum Mega Happy Hour yerine uygulanan bir kampanyadır. Çekeceğiniz uridyumları 3.88 ile çarpın ve hesabınıza gelen uriyumu bekleyiniz.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.