HELİX PRİCE HACK ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»ìиžìвλт•єяí«´¯) tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nedir bu %388 bedava diyor ?

Edit: Açıklama geldi ;

Bizde ne kadar keklikmişiz... Girdim uridium sayfasına 1yıl vip 5 tane 330bin uridium falan filan ne varsa yükledim.. Sonra ödeme sayfasında benim jeton düştü :D

Ayrıca bknz.

Son düzenlenen: 29 Mart 2015
    ahmettyran ve •KÖFTEEE• bunu beğendi.
  2. Merhabalar;

Bu konu hakkında bize bir bilgi gelmedi linklere tıklamamanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

3. [​IMG]
    Şaka yapıyorsunuz :D Adamlar hacklese türkçe karakter kullanmaz baştan fail. :D:D

4. bi bu eksikti :D

5. Bu yeni 1 happy hour tipi uridyum indirimli olcaktı ama beceremişler fiyatlar aynı okapi diye forumda 1 adam var bunu 2 hafta onceden yzdı ingilizceniz varsa takip edin sasırmayın :D***************
    edit:
    New type of happy hour coming but it has a twist. It is called the Giga Happy Hour in the code.

The title of the event is called Helix Price Hack and its current description is this:
    HELIX CYBER-ATTACK!
    UNTIL COMPANY SECURITY REBOOTS IN %TIMELEFT%, URIDIUM PRICES ARE DISCOUNTED BY %DISCOUNT%!

So for those unsure, the %TIMELEFT% and %DISCOUNT% means that DO has control over how much of a discount is occurring and for how long. So no guarantee that maybe one event prices could all be 50% off and then another they could be 33% for example.
    Last edited: Mar 10, 2015 orada bulamadıysanız diye yazdım direk kısaca yeni 1 happy hour fiyatların indiirmli olması gerekiodu olmamıs napalım onumuzdeki maclara bakıcaz :D

Modlarım yanlıs anlamyın da benim haberim varsa sizin nasıl yok linklere tıklamayın diyorsunuz sadece merak ettim nasıl bir yonetim var basımızda :D

editin editi demin denedim x4 kısaca bu hack olayı 5k uri aldım 20 k geldi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2015
  6. siz degerli [görevlilere] nasıl bir bilgi ulasmıyor sizi bosunamı gorevlendırler :)

•KÖFTEEE• bunu beğendi.
  7. Merhabalar,

Sayfanın hacklenmesi durumuna bu derece tepki gösterdiğinizi görmek gerçekten çok hoş :) Lütfen bu "hack" konusunda endişelenmeyin, bu durum Mega Happy Hour yerine uygulanan bir kampanyadır.
    Bu "hack" konusunda endişelenmeyin, bu durum Mega Happy Hour yerine uygulanan bir kampanyadır. Çekeceğiniz uridyumları 3.88 ile çarpın ve hesabınıza gelen uriyumu bekleyiniz.

iyi forumlar.

8. ahmettyran

ahmettyran Guest

Keşke şu indirimler katlamalar falan vipliğede olsada 1ay yerine 3 ay 1 yıl yerine 3 yıl viplik yapsak :D

9. Merhabalar;

Bu merkez tarafından yapılan bir uygulama bilgi gelir gelmez sizlere paylaştık.

İyi forumlar.

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Oyuna girdim kalpten gidiyordum yapmayın böle -,-

11. kaansakal

kaansakal User

Acep nesi hoş bunun?

12. Merhabalar;

Sanırım tepki olarak merkeze geri dönüş ne kadar sürede yapılacak bunu değerlendirdiler.

İyi forumlar.

13. adeniza

adeniza User

Önce duyuruyu düzeltsinler. Uridium fiyatlarında % 388 indirim diyor ki bu üste % 288 para vermeleri demek. Yok böyle değilde FM nin açıkladığı gibi % 3,88 indirim ise onu da doğru düzgün yazsınlar.

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sayfanın hacklenmesi durumuna bu derece tepki gösterdiğinizi görmek gerçekten çok hoş :) Lütfen bu "hack" konusunda endişelenmeyin, bu durum Mega Happy Hour yerine uygulanan bir kampanyadır.

Bu "hack" konusunda endişelenmeyin, bu durum Mega Happy Hour yerine uygulanan bir kampanyadır. Çekeceğiniz uridyumları 3.88 ile çarpın ve hesabınıza gelen uriyumu bekleyiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.