Helix siber saldırısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BuLaŞMa-!*S*K*R*M*! tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aniden ekranımda bu şey belirdi ne bu ?[​IMG]

2. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

sanırım darkorbite saldırı var

3. x4 saati sayılır aldığın urinin 3.9 katını alıyon.

Bu arada senin nick ne öyle küfürlü mü?

4. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

nasıl yani

5. Çektiğin urinin 3.9 katı geliyor x3 saati gibi.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu kampanya ile aldığınız uridiumun 3.9 katını alacaksınız .Mega happy hours yerine anlaşılan bu akşam bu geldi.

İyi forumlar

7. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

iyide niye helix cyber saldrısıı felan diyo bunun yasal bişey olduğunu ben sanmıyorum

8. Bu her zaman çıkmaz nadiren çıkıyor adamlar biraz korkutmaya çalışıyor galiba :)

9. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

anladım eyv :)

10. Cevap veren herkese teşekkürler

11. 30 bin al 117 bin gelsin 3,9 katı...

12. sayın fm konu açcak yer bulamadım buraya yazıyorum bugün çarıma girecektim
    • Üye ismi/şifre birleşimiyle bir hesap bulunamadı hatası aldım çarı en son eğitim arenasında kapatmıştım klandaki arkadaşın çarından baktık hala eğitim arenasında acaba çalınmış olabilirmi bide supporta hangi çarla yazıcam ben

13. mailine nick şifre iste ordan kopyala yapıştır yap gir...

14. bekleyin daha neler gelir :))

15. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen bu tür sorularınızı , Konu açarak sorunuz. Açılan bir konu altından , Konu ile alakasız sorular sormayınız.

Sorunuza gelecek olursak , Farklı bir hesapla , Sorun yaşadığınız hesabınızın İD Numarasını veya Kullanıcı İD ' sini belirterek , Durumu Support ' izah edebilirsiniz.

Ek olarak konuya gerekli cevaplar verildiğinden , Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.