HELIX !!! ^^

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 19 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit'in görev hikayelerini okumuştum ve Helix'i beğenmiştim ... bununla ilgili çok ama çok güzel bir yenilik yapmışlar. Çok sağol Dark Orbit ^^

Bu arada şöyle bir metin geçiyor ;
    Dördüncü bir fraksiyon harekete geçmeye hazır. Belki de önceden onunla karşılaşmışsınızdır. Helix'in ticari markası, onlar için mükemmel bir kamuflaj sağlıyor!

Helix 4.cü Şirket olarak mı gelecek ? Gelecekse direk geçerim çünkü :D

Bu arada görüşlerimizi belirteceğimiz bir yer varsa oraya yönlendirirmisiniz ?

Teşekkürler.

- LOONIE TUNES | Widowmaker

2. Prophecy

Prophecy User

Aynen ben de kesin geçerim :)

3. Kıta40

Kıta40 User

Yeni sirket acilmaz. Zaten her sirkerin oyuncu sayisi suanda baya dusuk ek haritalarla yeni sirket gelirse haritalarda iyice gemi kalmaz

4. Açılırsa saçmalığın dibi olur. Zaten oyuncu sayısı yaz ve tatil olmasına rağmen acayip az. Darkorbit tahtı kaybedeli çok oldu. Yazık oldu.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Üzgünüm yeni bir şirket gelmiyor

İyi Forumlar

6. Admin oyundaki yeni oyuncular ile eski oyuncular arası uçurumu kapatacak planlarınız var mı?

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konuda çeşitli çalışmalarımız bulunmaktadır.

İyi Forumlar

8. Özlemle bekliyoruz... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9. Prophecy

Prophecy User

aynen :)

10. aslında 500 er kişilik ufak ufak serverler olmalı daha cazip ve daha çekişmeli olur yeni başlayanlar asla 10 yıllık adamlara yetişemez :)

11. Şu açıkları hileleri doğru düzgün kapatında ondan sonra ne yeniliği getiriyorsanız getirin.

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konuya uygun cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

1905 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.