Hellstrom Roket Atar Geliştirmesinin Faydaları ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yagmuradam_TR tarafından 25 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Hellstroom roket atarın gelişmiş haliyle gelişmemiş hali arasında nasıl ne tür farklar var? Sizce Geliştirmeli miyim ?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Çoklu kullanılan roketleriniz %6 daha fazla vuracaktır.Seprom besmeli elit roketler kullanırsanız, etkisi ciddi oranda artmaktadır.

Ama tabi burada önemli olan sizin gelişmişlik seviyenizin ne olduğu. Ekipmanlarınızı yazarsanız, daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz.

İyi forumlar.

3. Gemi tasarımları mevcut. Cerrah hezarfen dahil.
    10 iris full hercul full havoc = İrisler gelişmiş durumda 16 level.
    27 lf4 = Geliştirme düşünmüyorum.
    bo2 ful = Geliştirme düşünmüyorum.
    33 Arge Full savaş

Öğrenmek istediğim roket atarı geliştirdikten sonra yükleme süresinde kısalma oluyor mu?

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sürede bir değişiklik olmuyor sadece hasar artıyor.Seviye başı +%0.4 kadar. Ayrıca kesinlik bo2 geliştirmeniz gerektiği kanaatindeyim.

İyi forumlar.

5. Öyle diyorsunuz da ben nedense DO ekibinin kalkan konusunda bizleri ters köşeye yatıracağını düşünüyorum. :) Öyle olursa geliştirmeler yinee bize hüsraaaaan, tıpkı LF4 lerde olduğu gibi :)

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

LF-4leri geliştirmiyorsunuz ancak, full gelişmiş LF-4 leri fullemeniz baya zaman alacak.O sırada fazladan %6 hasarı kaçırıyorsunuz ve kalkanlarda da böyle olacak kanaatindeyim ayrıca :)

İyi forumlar.

7. Elit hellstorm roketlerine ufak bir katkısı var, özellikle argedeki roket yeteneğinde gelişmişse gözle görülen bir hasar artışı mevcut.
    Silahları geliştirirken arada onu da geliştirebilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.