Hem Rapor İsteyen Sizsiniz Hemde İşlem Yapmayan Sizsiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĐØĐGЄ√İPЄЯ tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana geçen günlerde rapor et diyen sizdiniz adam kışkırtıyor ee niye bir şey yapmadınız ? Adam dalga geçer gibi cevap yazıyor yani şimdi gelipde bana demeyin biz uyarımızı yaparız diye.

Adam kışkırtıyor ben uyarı yiyorum bu şimdi nedir ? Lütfen bana diyin ki Dodge senin bannlanmanı istiyoruz diyin siz bunu istiyorsunuz zaten.

Ben bunu görüyorum çünkü sergilediğiniz tavır ve davranışlar bunu gösteriyor ben forumun huzurunu bozmayacağımı söylemiştim ama siz kışkırtmalara müsade ediyorsunuz.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Dodgee üzme beni ama o onun fikri senin için önemli değilse hiç önemseme isteyen istediği gibi düşüne bilir sen seni anlayanlara derdini anlat

3. Hocam kusura bakmayında yani kışkırtmalara göz yummanızdan bıktım usandım takımınızın bu tutumlarından sıkıldım yani ya bana açık açık konuşun sen ne kadar rapor edersen et biz seni iplemeyecez yada sen rapor et ciddi ciddi biz rapora göre işlem uygulayacağız diye.

İkisinden birini söyleyin ama yeterki artık açık açık konuşun ne söylüyorsanız söylediğinizin arkasında durun.

Aynısını ben yapsam 30 gün bann alırdım hakkıma giriyorsunuz.

Adamın beni anlayıp anlamaması önemli değil yada fikride beni ilgilendirmez ama artık kışkırtmalarından bıktım bu kadar basit.

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Ben biliyorsun ban a karşıyım öteden beri ha dersen ama sen dersen siz böyle demiştiniz ona bir şey diyemem ben yoktum.

İzinli günlerime denk geldi gelince Forum Adminimiz konu ile ilgilenir.

5. Bana rapor et diyen typhoon , jupiter bir kaç kişi daha vardı.

Ben bu yapılanları tek tek yazıyorum bir yere bir gün soracam yapılmayan her işlem için.

Görecem ben o zaman...

6. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Tehtit eder kelimeler kullanıyorsun.

Bu şekilde konuşmaya devam etmemeni tavsiye ederim.

Size rapor edin incelenir gereken şey neyse uyarı veya ceza uygulanır denildi.

Sizin keyfi isteklerinize göre insanları banlıcaz denilmedi.

O yüzden siz rapor edebilirsiniz.

Biz inceleriz ne gerekse onu uygularız.

7. Benim keyfi isteklerime gore milleti bannlatmaya niyetim yok siz kiskirtmalara goz yumuyorsunuz bu kadar basit bence beni zorlamayin...

8. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Sen bu şekilde yok beni zorlamayın yok ben şunu yaparım.

Gibi kelimeler kullandığın süre boyunca hiç bir şey elde edemezsin.

O yüzden kelimelerini iyi seç yoksa ben gerekeni yaparım.

9. Siz zaten bir sey yapmiyorsunuz ki rapor edip duralim nasil olsa bir sey yapmayacaksiniz adami raporluyorum uyari yiyen benim...

Ya size bir sey anlatilmiyor.

Ben soz verdigim gibi efendi efendi duruyorum ya siz soz verdiginiz gibi hareket ediyor musunuz ? Hayir rapor etsem ne yarayacak etmesem neye yarayacak ki siz boyle yaptikca 1000 kerede rapor etsem 10000 kerede raport etsem siz iplemedikten sonra ne anlami var ki ?

Hayir yani gelipde o adam yerine beni uyarmanizda sacmalikdan oteye gitmiyor diyorum size bakin kiskirtiyor her sey ortada ama yoook illa dodge u uyaracaz illa sinir edecez...

Siz bilirsiniz bu tutumlari sergileyin sergilemeye devam edin ben hakliyim bu konuda hicde bana zeytin yag gibi uste cikip kendinizi savunmayin simdi.

RAPOR ISTEDINIZ MADEM NEDEN UYARI YIYORUM BEN ADAM YEMIYOR ?

Simdi benden tekrar raporda istemeyin yazmayacam gecti burnun pazari...

Raporu ariyorsaniz gorursunuz.

Son düzenlenen: 6 Haziran 2017
  10. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Bana buradan sizin haksızlığa uğradınız mesaj lınklerını bir atın kontrol etmek istiyorum..

11. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Özür konusuyla başlayalım;

O konuyla ilgili bir bilgim yok halen forumda duruyorsa bana link atarsan sevinirim.

Ayrıca diğer konuya gelirse orada karşılıklı atışma var ve her iki tarafdada suç var.

Ortaya genel bir uyarı yapılmış burada ben bir haksızlık görmedim.

Siz bazı şeylere kendi üzerinize alıyorsunuz.

Bunu bi gözden geçirin derim.

12. Ya aslında biliyor musunuz boş verin ya benim derdim bana yetiyor zaten şu saçmalıkları çekemem bu saatten sonra...

Bıkmışım zaten bıkacağım kadar birde şu gereksizce şeyler beni daha çok yoruyor (gerçek hayat)

Rapor yazdıydım o konu için.

13. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Peki siz bilirsiniz.

Konuyu kilitliyorum.

İyi günler..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.