HEP AYNI TAN TANA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ıove tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ıove

ıove User

İster kusura bakın ister bakmayın arkadaşım. Bana süresiz ban atılmasını istiyorum.Sanki oyunda bot kullanmışım gibi ban atın. Haksızlığa gelemem. Chata yazıyoruz rahatsız etmeyin cevabı geliyor foruma yönlendiriliyoruz, foruma yazıyoruz suporta yönlendiriliyoruz, suporta yazıyoruz en başa geri dönüyoruz sportun verdiği cevap; bizi rahatsız etmeyin. Benim anlımda enayi yazmıyor arkadaşım. Bu konuyu silerek yada bana ban atarak kendi şahsiyetinizin pisliğini temizleye yetmeyeceğinizi kendinizde biliyorsunuz. Size iyi günler bana bol güneşler. Full gemim var para için adam satmam atın banı sizde kurtulun bende kurtulayım.

Vay arkadaş ban atın diyoruz atmıyorlar. Ne suportta hayır var ne forumda.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorununuzu birde buraya yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olayım.Kendinizi şartlandırdıysanız iş bitmiştir zaten.Ancak ben sorunu halledebileceğimizi düşünüyorum.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

Chat'ten ceza aldıysanız forumda bizlerin yapabileceği birşey yoktur. Çünkü chat ile ilgili işlemler support'a devredildi. Haksız olduğunu düşünüyorsanız gerekli bilgilerinizle support'a durumu bildirmeniz gerekiyor.

Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.