Bug / Oyun hatasi Hep LF-4 Hep LF-4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Maqa67 tarafından 17 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Maqa67

Maqa67 User

Selamun Aleykum modum Ben Kutudan Ne Cikariyorum hepsi LF-4 Neden Bole oluyor ? Tamamda LF-4 cikti :D Neden Donanamiyorum? :confused: Bug mi Ne mi Allah askina Duzeltin Artikk ..!! :(

2. SİSTEM

SİSTEM User

Bütün mevcut hangarlarındaki ekipmanı konfigürasyon silme tuşu ile sil ve sayfayı yenile yerleştirme yapabilirsin.

Maqa67 bunu beğendi.
  3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Hangar > Ekipman kısmındayken her iki konfigürasyona geçip " Güncel kofigürasyonu sil " butonu ile her iki taraftaki malzemeleri çıkartın.

Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman bölümüne girip malzemeleri en baştan yerleştirin.

İyi Forumlar

Maqa67 bunu beğendi.
  4.  
    Maqa67 bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nasil yani hep lf4 mu cikiyor gunlerdir bana ondan cikmiyor deemek hepsi ona gidiyor:)

Maqa67 bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Şansınıza bağlı olarak sık sık çıkabilir , arada bir çıkabilir yada çok nadir çıkabilir. Ekipman yerleştirme hatası ile ilgili mod'umuzun verdiği cevap yeterlidir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Maqa67 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.