Hep merak etmişimdir.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyHashirama tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dimisher sın Full sun ve gidip güve tasarımı alıyorsun.

Sonra özelliği açıyorsun.

Sonrasını düşününce tek yemesi lazım diye geliyor aklıma acaba kullanan falan varsa nasıl oluyor.

Not:Saçma ama kaç gündür aklımda yani Güve ile %20 dp ye vuruyosun özelliğinle kalkanı eritiyosun.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu uygun bölüme taşıdım tasarımı kullanan arkadaşlarımız var ise size gerekli yorumları yapacaktır.

3. Ancasin

Ancasin User

Güve ile dp ye %20 vurmuyorsun, senin dp %20 artıyor. Oranını bilmiyorum ama rakibin kalkanı inerken dp de hızlı biçimde iniyor. Yengeç kullanmıyorsa tabii. Tam oranına dikkat etmedim. Dimishner hakkında bilgim yok, güve hakkındaki sözüne yorum yaptım :)

4. güve sana %20 dp verir,rakibin kalkan penetrasyonunu %20 düşürür yani,hangar sayfasında bakarsan 80/60 veya 92/8 yazar örnek:100 bin vuruyosan vuruşunun 92 bini kalkana 8 bini dp ye vurur,aynı vuruşu güveyle yaparsan 72 bini kalkana,28 bini dp ye işler...

5. Böyle yapılacağına Diminisher özelliğini atmışken kıskaç ve ya Standart uçuş düzeniyle vursan daha yararlı olur , özelliği atmaktaki amaç zaten karşıdakinin kalkanını hızlıca eritmek , Güve'ye geçersen vuruşun bir bölümü direkt dp ye etki edeceğinden kendi attığın özelliği aslında zarara sokuyorsun %100 verim almak varken %60 verim almak gibi bir şey . :)
    En iyi kombinasyon bence Kıskaç + Diminisher yeteneği olacaktır

6. Cloud

Cloud User

O kadar ahım şahım bi özellik değil sentinel veya spectrum'un özellikleri daha iyi ama diminisherin görünüşü çok iyi

7. ben aegis+güve kullanıyom ve kalkanlarımda ful güvenın sanıyede %1 kalkan kaybını kalkan tamırıyle halledıyom bu şekılde hem rakıbın dp sine fazla vuruyom kalkanımda normal devam edıyo:) diminisher ve spectrum var hiç kullanmıyom,aegis varken goliye ihtiyaç olmuyo yarı ful gemımle uber tallonu tek kesıyom sab+ x2 ve x3

8. Arkadaşlar saolun aklıma gelen şey Diminisher kalkanı erittiğine göre zaten özellik kalkana vuruyor.Bizde güveyle gemiye vursak rahat ölür dü :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.