Hep Şikayet Edecek Değiliz Ya!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VUSLAT25 tarafından 23 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Sevgili forum çalışanları;Dün akşam ilk defa uzun bir aradan sonra tabiri caizse adam gibi bir oyun oynayabildik,yeniden bağlanmaların gelmediği (hafif kasmalar olsa bile onlarında zamanla düzeltileceğini umarak)kasmanın en az olduğu mükemmele en yakın oyun zevki yaşadık. Ts de porttan atlayıp diğer tarafa sağ salim varan arkadaşların sevinçleri görülmeye değerdi :) Bu aşamaya gelirken elbette bu forumda hoş olmayan yazışmalarda yaşandı,İnsanlar emek ve paralarının karşılığını göremediklerinde yeri geldi haklı isyanlarını buradan dile getirdiler,Şu ana kadar gözlemlediğim bazı küçük istisnalar haricinde forum çalışanlarının her soruna nezaketle yaklaşımlarıydı. Umuyorum bu sefer tam olmuştur ve oyuncularla TR server yetkilileri artık daha fazla karşı karşıya gelmez, hoş sohbetin tavan yaptığı bir forum olur.Tüm TR takımına yaklaşım üslup ve yardımseverlikleri için teşekkür ediyorum.
    İyi forumlar ve uzun zamandır yazılamayan şeyi yazayım iyi oyunlar :)

sindbadmoscow. ve Darkkingmaster39 bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Güzel mesajlar görmem gözlerimi yaşarttı birazdan ağlıyacam vallahi :)
    Vel hasıl kelam sevgili oyuncu arkadaşlarımız bizler burada gönüllülük başda olmak esasıyla işimizi yapıyoruz burada bize beddulardan tutun bi okadarda küfürlere maruz kaldık .
    Ama küfürü ve bedduayı hak etmediğimiz için oyuncuların yazdığı kötü yorumları ciddiye almadık.
    Yani bu adam bana sövdü ben buna kin güdeyim gibi bi çabamız olmadı ben şuan buradaysam ve şuan yaşanan bi olay yarınıma yansımaz 1 gün bize hakaret eder 2. Gün gelip yardım isteyebilir seve seve yardım ederiz.

Sizlere iyi oyunlar dilerim keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.

İyi Forumlar .

VUSLAT25 bunu beğendi.
  3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Gerçekten sizleri böyle gördükçe ben de çok seviniyorum. Günlerimizin bir çoğunu iki karşı taraf olarak geçiriyoruz. Yeri geliyor tabiri caiz ise birbirimize giriyoruz, yeri geliyor şakalaşıp gülüşüyoruz. Ancak ortak noktamız şu ki, hepimiz bu oyunun iyi olmasını istiyoruz.

Yaptığım iş ve sorumluluklarım nedeni ile sizlerle bazı durumlarda anlaşamasam bile hepinizi can-ı gönülden desteklediğimi ve problemli günlerde %80 aynı fikirde olduğumu söylemek isterim.

Yapılan bu güncelleme umarım geri alınmaz. Bugün ekibe de bunu söyledim" hiç bir şeye dokunmayın ve hiçbir şeyi bozmayın" :)

İyi oyunlar diliyorum

Son düzenlenen: 23 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.