her 2 konfi için 2 ayrı hızlı başlat menüsü ayarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Default001.ini tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu?

1. evet,olsun

oy sayısı 16
    76,2%
  2. hayır,olmasın

oy sayısı 5
    23,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bu konun benzeri varmı bilmiyorum forumda denk gelmedim benzeri varsa kusura bakmayın neyse hemen konuya gireyim

arkadaşlar sizce her bir konfi için 2 ayrı hızlı bşlatma çubuğu ayarlayabilsek nasıl olur?
    yani şöyle atıyorum 1.konfi tamamen saldırı konfimiz olsun 2.konfimiz tamamen kaçış için diyelim eğer hızlı başlat çubukları ayrı olursa mesela 1.konfideki hızlı başlata sab,x4,rsp lazerleri akıllı bomba elit roketleri vs koyarız ama mesela 2.konfiye geçtik kaçacağız ona da sabdır,yavaşlatma mayını,pld roketi,yavaşlatma roketi,insta vb koyabilelim
    yani her 2 konfi için 2 ayrı hızlı başlatmamız olsa nasıl olur? Malum bazen hızlı başlatmada olmayan bir şey gerekiyor savaş esnasında ekranda bir de onu bulmakla uğraşıyoruz hiç değilse böyle olunca olası bir durumda saldırı olsun kaçış olsun daha hızlı tepki verebiliriz bence

bakın mesela resimle şöyle anlatayım göstermelik mesela 1.konfi:

bakın mesela bu da 2.konfi:
    he şimdi derseniz ki vip olunca zaten bir tane daha geliyor diye ama bu vip avantajını etkilemez hatta vip olsun olmasın daha stratejik oynayabilmenize yardımcı olur sadece vip olarak düşünmeyin bunun getireceği avantajları göz ardı etmeyin bence

arkadaşlar isteyen yine 2 konfiyi de aynı ayarlayabilir buna bir kısıtlama yok illa 2 konfinin farklı ayarlanması şartı yok!

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2014
    talip_9999 bunu beğendi.
  2. Olabilir katılıyorum +1

Default001.ini bunu beğendi.
  3. güzel fikir zaten genellikle ağır konfide lazer kaçma konfisinde mayın lazım oluyor +1

Default001.ini bunu beğendi.
  4. destek için teşekkürler

5. Çok iyi bir fikir katılıyorum +1 ;)

6. + da kardeş kasma fln olabilir eger kasmasa evet

7. Çok güzel bi fikir. Özellikle vip'i olmayan oyuncula için ;)

8. destek ve yorumlarınız için hepinize teiekkür ederim :)

9. Hidrata

Hidrata User

bence lüzüm yok nedeni ise adamı birinci konfide kovalıyorsun 2. konfiye alman gerekti rsb beyaz karıştırıyorsun e bir le 2. konfi farklı oldugu için napacaksın bi baktın rsb de beyazda yok 2. slotta ??

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İkinci bölümdede yine aynı şeyleri koyarsınız istemiyorsanız olur biter: )

Ben beğendim destekliyorum :)

İyi forumlar

11. kardeşim illa farklı yapacaksın diye bir şart yok ki eğer diyorsanki benim farklı tür cephane ya da cpya ihiyacım yok 2. konfiye de aynı düzeni yaparsın olur biter stratejine göre istediğini yaparsın bir kısıtlama getirmiyor ki aksine şu anki sisteme oranla daha fazla avantaj getiriyor

desteğiniz için teşekkürler modum :)

12. arkadaşlar o kadar gösterim var ama oy ya da yorum yok eğer destekliyorsanız oy verip yorum yaparak yukarda tutmanız lazım ki bu öneri hayata geçsin yoksa böyle olursa 20.sayfadaki konuyu kim takar?

13. V.İ.P al ek hızlı başlat çubuğu veriyorlar .. Onu kullanırsın .. Üst taraf 1. konfi alt taraf 2. konfi ..

14. vipi gene al ekstrasını kullan ayrıca bu oyundaki yenilikler hep parayla mı olmak zorunda zaten her şeye paraya bağlandığından beri oyunun tadı kaçtı bırakın bir şeyde de millet para vermeden yararlansın oyuna biraz heyecan gelsin bu oyunu herkes oynuyor asgari ücret alanı var öğrencisi var biraz da bu oyunda onları düşünmek lazım tmm bp babasının hayrına yapmıyor bu oyunu da oyunun da geldiği durum belli... eski halinden eser yok haritalar bomboş...

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Viple kullanan oyuncuların işine gelmiyecektir diye düşünüyorum vip kullanıcılarından bu yönde yorumlara açık olmalısınız.Olumlu oyada olumsuz oyada saygı duymak zorundasınız.

İyi forumlar

16. Harika Bir Fikir Modlarım Bu fikri Gerekli Yerlere Ulaştırsanız ? :D

17. gerçekten gü<el bir fikir destekliyorum :)

18. sensizim68

sensizim68 User

güzel fikir +1

19. V.İ.P'in bir özelliğini etkisizleştiriyor ama, bu yüzden olumsuz.

20. ben her ay vip çekerim ama destekliyorum vip var ama yarısı zaten droit uçuş düzeni

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.