Öneri Her Arge Sıfırlama Olayında Uridiumun Katlanışına Bi Çözüm Bulunsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 18 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Argeleri Sıfırlayışımızda Uridiumun Katlanmasına Son Verilsin Aynı Şeklide 900 Uri Olarak Kalsın

Anketin kapanma tarihi 25 Mart 2017.
  1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

Her Arge Sıfırlama Olayında Uridiumun Katlanışına Bi Çözüm Bulunsun bıktım artık her arge sıfırlanışında uridium uridiumun katlanmasından bıktım şuanda argeleri sıfırlamam için 128.000 uri istiyor çok abartılı olmuş yaa bu ne her arge sıfırlayışımızda niye uri katlanıyor ki ? buna bi çözüm bulunsun arkadaşlar sizlerin fikirlerini almak istiyorum bu konuda yorumlarınızı yazarsanız sevinirim Saygılarımla....

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

128 bin mi :D :D :D 1.2 m istiyen arkadaşlarım var

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Gerçekten çok fazla sıfırlamışsınız.Güncelleme ve fikir havuzuna açtığınız konulara anket eklemelisiniz.

Buradan nasıl anket ekleyebileceğinize bakabilirsiniz.

Anket eklenmeyen konular kilitlenip kaldırılır.

Öneri niteliğinde konu içeriği olmalı.Düzenlerseniz memnun olurum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Mart 2017
    floppy43 bunu beğendi.
  4. floppy43

floppy43 User

tamam bilgilendirdiğin için Teşekkür Ederim :D

Her Arge Sıfırlama Olayında Uridiumun Katlanışına Bi Çözüm Bulunsun bıktım artık her arge sıfırlanışında uridiumun katlanmasından bıktım şuanda argeleri sıfırlamam için 128.000 uri istiyor çok abartılı olmuş yaa bu ne her arge sıfırlayışımızda niye uri katlanıyor ki ? buna bi çözüm bulunsun çözümü ise argeleri sıfırladığımız zaman uridium katlanma olayına Son Verilsin. arkadaşlar sizlerin fikirlerini almak istiyorum bu konuda yorumlarınızı yazarsanız sevinirim Saygılarımla....

Maşallah ya :D İşte bu yüzden buna bir çözüm bulunsun diyorum çözüm bulunması içinde oylamaya katılmanız lazım ve destek vermeniz lazım ben bu konu için supportada yazdım ama cevap gelmedi henüz :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Mart 2017
  5. ÇORBACI

ÇORBACI User

yıllardır oynarım 1 defa sıfırladım argeyi ne var bu kadar sıfırlıyorsunuz anlamıyorum.

6. 3july1973

3july1973 User

Aynen kardeşim senin gibi bir sürü kişi bu konudan dolayı mağdur MANTIKLI bir yaklaşım senin ki bu konuya çözüm bulup belirli bir seviyede ama abartılmadan sınır koyulmalıdır. Örneğin 10.000 uridiuma kadar sınır olsun yani her arge sıfırladığımızda 900 uridiumdan en fazla yani en yüksek 10.000 uridiuma kadar yükselme hakkı olsun 128.000 uridium ile 1.2 milyon uridium çok abartılı oluyor bu yüzden bu mantıklı yaklaşımından dolayı oyumu EVET olarak kullandım umarım diğer arkadaşlarda bu konuda destek verirler sana ben elimden geleni yaptım keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.