Öneri her ay özel bir kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯ЌЯΛЌ£И¯¯44¯® tarafından 25 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

her aya özel kapı

1. olsun

oy sayısı 23
    92,0%
  2. olmasın

oy sayısı 1
    4,0%
  3. geliştirilmeli

oy sayısı 1
    4,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler darkorbitin yeni yaptığı etkinliklerden büyük bir çoğunluğumuz mutlu değil hatta neredeyse hepimiz mutlu değiliz..
    biz darkorbit sevdalıları oyuna güzel şeyler bulmaya çalışıyoruz ve bu fikir bölümünde ortaya çıkan şeyler çok yaratıcı ve güzeller benimde aklıma birşey geldi onu yazmak istedim beğenirsiniz beğenmezsiniz size kalmış :D :D :D :D

yılda 12 ay var ve bu her aya özel darkorbit özel bir kapı çıkartsa ve bu kapıların kolay orta ve zor dereceleri olsa herkesin leweline görede ödül verse birazda olsun oyuna bazı kişiler ilgi duymaya başlar bu kapılar sadece ayın ilk 3 günü gelse ve ondan sonra gelmese her ay aynı şekilde kapılar çıkmasın ama yinede yeni yaratıklar yapsalar sonra bu yaratıklar ilerde etkinliklere konu olurlar belki o yüzden her ay yeni yaratık diye söyledim :D:D:D:D:D:D:D
    bazı aylarda çıkan bu kapıları zorluk seviyesini ve ödüllerini artırırlar ve grup kapısı şeklinde yapılması zorunluluğunuda getirirler
    sizinde güzel önerileriniz varsa yoruma yazarsanız güzel olur :D :D
    bütün darkorbit sevdalılarına iyi oyunlar dilerim

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir havuzu bölümü kurallarına göre burada açtığınız konuya anket eklemelisiniz.

24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Anket eklemek için burayı inceleyiniz.

İyi forumlar.

3. tamamdır moderatörüm anketi ekledim biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın :D:D:D

bu konuda malesef ilgi görmedi demek ki darkorbitte çoğu kişi tek kasılmayı seviyormuş :D:D:D

darkorbit

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2017
  4. adminlerim bide her ay artık özel bir kapı verse yapımcılar bol ödüllü grupla yapılan zevkli olurdu :D :D
    güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.