Destek Her Dakika Oyun Donuyor! Her Etkinlik Geldiğinde Bunları mı Yaşayacağız Biz!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 2 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merak ettim yabancı sunuculara baktım hiç donma yaşamadım!

Bu nedir ?! Sadece soruyorum!

Her etkinlik geldiğinde böyle oluyor! Şuan bunu yazamadan önce yine gireyim dedim belki donmuyor dur diye ama halen aynı. Etkinlik bitene kadarda böyle devam edecek büyük ihtimalle. Dün gece bu kadar değildi aslında. Ondan önceki gece ise yine bu gün olduğu gibi donuyordu.

Donmanın detayları ise şu şekilde. Farklı bilgisayardan ve farklı internetler den deneyerek yazıyorum. Normalde komik aslında bunu söylemem ama hani diyorlar ya çerezleri silin efendim yok şöyle yok böyle :D Sizden Kaynaklı!

Donma her haritada başınızı geliyor ve 1 dakika içerisinde en az 2 defa donuyor! Donma süreleri 5-15 saniye aralığında değişiyor. Bu TR sunucularında yaşanıyor NEDEN ?! Bunun sorumluları kim ?! Bu nereye kadar böyle devam edecek ?! Bu durumdan ötürü gemisinin adını etkinliğe tepki amaçlı eleştirisel bir yazıyla güncelleyen arkadaşlarım oldu. Çünkü daha etkinlik gelmeden önce oyunun öleceğini tahmin ettik yine zamanınız vaktimiz gidecek dedik. Şuanda neden yazıyorum bunu bıktım usandım çünkü... Ben şuan girip oyunumu oynamak istiyorum! 1 dakika içerisinde iki kez donuyor. Bakın net hesaptır hiç kıvırmaya gerek yok... Hani 5 dakikada bir ya da daha uzun bir süre değil. Hemen kronometre açarak tutun zaman görün. Haritada boş gezin sadece hiç bir şeyde yapmayın :D Şuan halen oynayan arkadaşlar var ama sinirden oynuyorlar hiç memnun değiller. Korsan etkinliğinde olan sorunun aynısı... Özellikle geceleri... Komedi gibi ya :D Şuanda TR-4 Sunucunda en az 10 gemi en fazla 20 gemi aktif dolaşımdadır... Hatta abarttım 20 gemi fazla :D Kutudaki gemileri saymıyorum onlar hep var zaten. Elbette onlarda dahilde ama her zaman aktifler zaten onların etkisi hep aynı. Yıllar önce çoğunluktan dolayı donalar olurdu ama oda o haritada olurdu. Şimdi düşünün 20 gemi bile yok sunucuda ama oyun ölü resmen. Bize bunu yaşatanlara hakkımız helal değil. Dini görüşleri yoksa da iyi bir insan değiller. Bu kadar basit bu çünkü basit bir şey değil burada yaşını başını almış insanlar daha çok. Vipliğimizi hiç aksatmadan kimisi 6 aylık alıyor para yatırıyoruz. Plan kuruyoruz akşam şu saatte gireriz böyle yaparız filan hale bakın! Çok merak ediyorum hangi forum yetkilisi nasıl bir cevap yazacak bana.

Bu açmış olduğum konuda hiç bir forum kuralları ihlali yoktur! Başlığımda bir ihlal yoktur. Yazdıklarım da art niyet ya da bu sevdiğim oyuna zara verecek bir şey yoktur. Bu sadece uğradığımız haksızlığa karşı haklı bir direniştir. Şimdi ne değişecek diyenler olur :D Bir şeyin değişeceğine inancım yok zaten ama yinede bunun yapılması gerek. Belki birileri utanır!

Konu başlığımın uzunluğu konusunda da bir ihlal yoktur! Alan yeterliliği ne kadarsa büyük harf yazmadan kullanabilirim.

Terör Girdabı da bir etkinlik sonuçta ama onda bu kadar donma yaşanmadı. Onda haritalara yeni yaratıklar gelmedi var olan yaratıkların tasarımları ve verdikleri ödüller gibi ve benzeri özellikleri değişti. Ama bu demaner de sanırım haritalarda olan ufak demaner gemileri yüzünden donma yaşanıyor. Gerçi korsan da bu yoktu ama oda donuyordu. Yine denedim var ya bir dakikanın 30 saniyesi donarak geçiyor resmen pert durumda şuanda.

Sabah reseti ile sorun düzeldi :D Uzun süredir görmediğim açıktan npc kesimi botuna bırakanlar x7 lerde mitoz bölünme geçirmiş gibi başladılar yine oyunun dengesini bozmaya.

Son düzenlenen: 2 Nisan 2018
  2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Oyununuzun düzelmesine sevindim öncelikle.

Şu cümlenize bir çok kez katılıyorum.

Türkiye serverlerinde yaşanan donma sorunları bir çok kez yabancı serverlerde yaşanmıyor.

Çok basit bir örnek ben yabancı serverde oynuyorum ve çok nadir bu sorunu yaşıyorum.

Ama bazende yaşanan sorunlar her yerde olabiliyor.

Bazı sorunlar oyuncu kaynaklı bazı sorunlar ise oyundan kaynaklı olabiliyor.

Şimdi burda gelip desem oyun donmuyor sorun sizde var desem yalan söylerim.

Demanerde bende donma sorunuyla karşılaştım.

Yani en azından bu seferki donma sadece türkiye sunucularında yaşanan bir sorun değil.

Gönül isterki hiç yaşanmasın ama oluyor işte.

Yinede bu yazıların bir çoğunu raporlarda belirteceğiz..

İyi forumlar..

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  3. etkinliğin uzaması sağlıklı bir oyun sağlanması gerekli çünki şuan boş bir etkinlik donmadan dolayı

4. Geçen gün bir arkadaş çok güzel yazmıştı. Donma sorunu Almanya'dan kaynaklı değil, Türkiye ofisinden kaynaklı diye ve çok haklıydı. Sadece TR serverlarında donma yaşanıp diğer serverlarda sağlıklı bir şekilde oyun oynanmasının başka bir açıklaması olamaz. Almanya'nın TR ekibini bir gözden geçirmesi lazım. TR ofisinin de ona göre kendine çeki düzen vermesi gerekmekte. Aaa ama pardon onlar Tosun Paşa'nın kapanan gemisini açtırma derdindeler değil mi? Hani şu sıksık kahvaltı yaptıkları, ara sıra kebapçısına gittikleri Hakan bey var ya evet evet o.

5. Cevaplar için teşekkür ederim, konu kilitlenebilir.

6. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

az önce alman forumuna göz attım. Adamlardan biri de çıkıp dememiş ki oyun donuyor :D bigpoint tr nin yaptığı kıyağı nasıl küçük görebiliyorsunuz, nasıl şikayetçi oluyorsunuz anlamıyorum. Adamlar oyunu donduruyor ki efektleri özümseyin diye, oyuna heyecan gelsin diye. NANKÖR olmayın :D :D .D

7. Bu gece donma yaşamıştım, YAŞAMIŞTIK :D Dün sabah resetine kadar donuyordu ama bu gecede sabaha kadar hiç donmadı 50-60 cubi kestim canım sıkıldı çıktım sonra.

8. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Bu konuyuda rapor edicez.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.