her fikri dinleyip değerlendireceğim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -SERDEST-21- tarafından 19 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar daha 1 hafta oldu oyuna başlayalı... işin açıkçası zevkim ve hobim için oyuna ara ara para yatırabilecek biriyim... Şuan elimde olanları yazayım;
    Citadel gemisi ve %5 fazla vuran tasarımı
    +1 Hangar
    PET
    5 iris 3 flax
    25 LF3
    16B02
    12 Arge
    Genel itibariyle gemim böyle.. dikkat ettim herkes aegis gemisini çok övüyor, oysa darbe puanı ve deposu ile citadel daha iyi gelmişti bana ve danışmadan hemen almıştım acaba hata mı yaptım? gemi yavaş hızı düşük ama hız jen. ile düzeltilir fakat bu defa kalkanı eksik kalır....
    şuan 800bin üri bende var BU ÜRİ ile ne yapmalıyım sizce...
    HER FİKRE AÇIĞIM... şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

2. Öncelikle 1 haftada bunları uridiumsuz yapamazsın uridiumla yaptın değil mi?
    Bence aegis alsaydın çünkü citadel aşırı yavaş ben tercih etmezdim aegid daha iyi gelir.Uridiumla arge yap sonra lf3lerini fulle irisleri credi ile almanı tavsiye ederim.

3. evet dostum üri ve paketlerle aldım hepsini... her zevkin ve hobinin bi bedeli var anlayışına sahibim... şuandan itibaren artık mantıklı yatırım yapmak istiyorum... adamlar 50bin 50bin sıkarken ben hala 10bin bile sıkamıyorum... Ayrıca aegis gemisinin Citadel'den artılarını söyleyebilir misin? hala citadel daha mantıklı gibi geliyor bana nedense... iki gemiyi kıyaslaman mümkün mü?

4. Ayrıca Argeleri nasıl dizmem gerek bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim... tşk.ler...

5. 24 Arge İle Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 5/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan şıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II 3/3

Forumda bir konudan alıntı yaptım kendim yazmadım.

Böyle yaparsan senin yararına olur kalın sıkarsın.

AEGİS
    Aegis grubuna çok fazla yardım eden orta ağırlıkta bir destek gemisidir. Şu özelliklere sahiptir:
    DP tamiri
    DP tamiri dost uzay gemilerinin DP'lerini yavaş yavaş yenilemeni sağlar.
    Kalkan tamiri
    Bu yetenek seçili dost uzay gemisine yeni kalkan enerjisi göndermeni sağlar.
    Tamir birimi
    Aegis bu yetenekle bir birim düşürüp yakınlardaki bütün dost gemilerin DP'lerini yavaş yavaş yeniler.

CITADEL

Citadel çok ağır bir kruvazördür. 2 roketatar için slotu bulunur ve şu özellikleri vardır:
    Ateşi çek
    Bu yetenekle etrafındaki düşman gemilerin ateşini geçici olarak kendine çekersin.
    Seyahat
    Bu yetenek kısa bir süre için uzay geminin hızını artırır. Böylece uzun mesafeleri daha hızlı katedersin.
    Koruma
    Bu yetenekle uzay geminin etrafında koruyucu bir kalkan oluşturursun. Kalkan menzil içindeki bütün grup üyelerine verilen hasarın bir kısmını sana yönlendirir.
    Güçlendir
    Bu yetenek uzay gemini koruyucu bir zırhla güçlendirir ve aldığın hasarı azaltır. Ayrıca, gemin bu süre boyunca hareketsiz kalır.

Bunları da oyundan kopyaladım yararı olur diye.Bana göre aegısten tek avantajı çift roket atarı bulunması.Yani doldurup 10 roketi tekte atıyor.Dez avantaj bakımından çok ağır bi gemi dediğim gibi hızı aşırı düşük.Ben tercih etmem ama karar senin

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Size tavsiyem ilk olarak ar-geyi 24 e tamamlamanız ondan sonra irislerini tamamlamanız yönündedir.

İyi Forumlar

7. takemyhard

takemyhard User

1 haftada citadelle 10k vurabiliyosan çok iyi bence...saydığın ekipmana göre full lf3 konfi düzsen ve sepron beslemeli x3le vursan..argende 24 olsa 10k ancak görürsün bu gemiyle...

8. cidatel 16 seviye lf4 lerin yoksa oyundaki en dandik gemidir bence en iyisi aegis al 24 argeye tamamla lf3 ve bo2 leri tamamla sonra palayla felan zeta yap sürekli havocları tamamla sonra zaten oyunun büyük kısmını çözersin çorap söküğü gibi gelir gerisi

9. Aegisi de aldım üstüne %5lik tasarımını da aldım :)) citadele verdiğim 90 tl boşa gitti ayrıca 200 binde tasarımına vermiştim :((

aegis için en iyi tasarım ve diroit düzeni hangisi olur... vuruş gücü arttsın diye?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2015
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis Elite tasarımı

Aegis'le % 5 ek hasar verirsin;

Bu tasarım tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır, kalkan tamirini % 20 ve DP tamirini % 10 azaltır.

Keyifli forumlar.

11. VΛLVE™

VΛLVE™ User

emin misin ?
    7 gemi+13diroit 3000 x1
    seprom %60 3000in %60ı 1800+3000=4800
    4800x3=14400

12. Tom_Cat

Tom_Cat User

Iris-arge-apis- Uçuş düzeni ve lf4 benim sıralamam bu yönde.citadel hangar gemisi olur(sevkiyat yaparsın).

13. nick ismi nasıl değişiyo

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Oyun nicki ve bilgilerinizi değiştirmek için buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

15. takemyhard

takemyhard User

14400 iyi hesap ..bende zaten onu diyom...14400 vurabilmek için argeni enaz 24 yapıp akıllı hedefleme kullanman lazım ama yinede vurmaz...1 haftada argesini 24 yapabilen oyuncuda 10k değil 50k vursun helal olsun ona...

16. A
    arkadaşlar 10k'yı x3 lazerle vuruyordum... Şuan 3800 ile 4200 arası sıkıyorum ve arge 10... Aegisi aldım iyi oldu vuruşlar... Citadeli satayımmı acaba hangarda boşuna yer kaplıyor... Onun yerine bi goli alsam daha iyi olmaz mı sizce? Aegisimin deposu 5000...

17. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Citadel'i satmak yerine bir tane daha hangar almayı düşünmez misiniz?

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.