Her gece lag

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lag var tamam ama neden sadece geceleri oluyor bu lag ?

2. uninstable

uninstable User

Daha çok bastıralım kullanmadığınız hesapları açın oyuna girin sunucuları tamamen kafayı yesin. :)

memat155 bunu beğendi.
  3. Çünkü en çok oyuncunun girdiği saat gece :)

4. bır hafta ara vermısdım dondum yıne bıraktıgım masalah on gun yapıcam bu serfer sonrası ıkı hafta sonrası foreva

5. Genellikle sabah ve iftardan hemen önce ve sonra girmeye çalışın lag bu zamanlar az olur

6. tum oyuncular gırse bıle serverın canavar gıbı olması gerekır 2010 da oyuncu sayılarım sımıdıkının uc dort katıydı ama tık yoktu ozamanlar kapı sadce uc can hakkı ıle yapılır can bıle satın alınamazdı uc patlamada kapı yok olurdu ama kımse sıkayet etmezdı şimdi ise sadece rezıllık

7. Maalesef efendim yine buna da şükür daha kötü olabilirdi .
    Ama yiğidi oldur de hakkini yeme demisler mesela support bir sorun oldugunda çok yardimci oluyor gecen gelistirme indiriminde gelistirme yapmistim 1 irise 3 kat malzeme yedi
    Uzun uzadiya konuştuk yaklasık 1 hafta ama sonunda çözdüler 2 tane daha
    Ama haklısınız oyun altyapisi mi coktu ne olduysa artik az oynandigi icn yeterli ilgi alaka mi yok acaba bilmiyorum ki yani
    Diger online oyunlari milletten dinliyorum nerdeyse hic lag yok darkorbitte lagsiz gun yok yaaa :)

_-Thanatos-_ ve yunus431414 bunu beğendi.
  8. güzel söyledın kardesım support bende fark ettım yardımcılar ve her seyden once cok nazıkler

9. valla beni banladılar. ne kadar yazdıysam da açmadılar :DDD

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sunucuların yoğunluğuna göre lag problemleri ortaya çıkmakta diye düşünüyorum. Genelde akşamları oyuncu yoğunluğu olduğu için gayet normaldir.

İyi Forumlar.

11. Aynen mesela ben iftsrimi actiktan sonra oyuna girdim oyun 30 dk miss gibiydi sonra acayip bi lag geldi yaa :(

12. Bu olayı artık normalleştirmekten vazgeçin bence. Hiçbir oyunda bağlantı sorunu normal olamaz. Ona göre önlem almak bu kadar zor olmamalı.

13. Ne yapalim bu oyun darkorbit
    Tutulmuşuz bir sevdaya bırakamıyoruz da :p

σzgυя.нυитєя.74 bunu beğendi.
  14. Labtek38

Labtek38 User

Klişe olacak belki ama yıl olmuş 2020 donanım teknolojileri internet bant genişlikleri 10 yılda belki 20 kat arttı. Fakat oynadığımız bu oyun sorunlardan hiç kurtulmadı. Bundan çok daha kompleks 100 kat oyunculu oyunlar yağ gibi akıyor. Bu oyun kimsenin umrunda olmadığı için bu halde.

15. Karalı

Karalı User

support çok kötü bir durumda aslına bakkarsanız. Ne kadar açık ve anlaşılabilir yazsanızda. sanki bu oyunu hiç alakaları yokmuş gibi cevap yazıyorlar. Tahminimcede oyunu kesinlile bilmiyorlar. Yazışmalarımdan bunu çok net anlayabiliyorum.
    Oyunculara karşıda hiç saygıları yok cevap hakkı tanımadan sanki tripli sevgili gibi konuyu kapatıyorlar.

16. geçen pazar günü zeta kapısını bitirdim ama çifte ödül gelmedi 25 kutu 50 günlük dosya geldi o gün çifte ödül etkinliği yok muydu?

17. karakule26

karakule26 User

eskiden öyle değildir 1 m kişi onlinedir herkes oynuyordur ne lag ne kasma

pazar günü 2 katlı ödül yoktur herşeyini forumdaki takvimi takip et unutma...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2020
  18. Maalesef belki de oyuncu sayisi az oldugu icin oyuna bakim yapmayi azaltmislardir :)

19. hangi gün var?

20. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Normalleştirme gibi bir düşüncemiz yok biz raporlarımızı, geri bildirimlerimizi tutup gerekli yerlere ilettikten sonra, benim bu alan dışında yapabileceğim hiç birşey yok eğer olsaydı inanın yapardık.
    Açıkçası Support ekibinde olup bu oyunu oynamayan kimseyle karşılamadım, bizlerde sizin gibi oyuncuyuz. Tiripli bir şekilde anlamanızın sebebi sizin düşüncenizdir. Support ekibi günde yüzlerce biletlere bakıyor. Gerekli cevapları verdiklerinden emin oldukları zaman biletleri cevaplama hakkına kapatıyorlar. Çünkü inanılmaz bir bilet yoğunluğu oluşuyor Gerçekten sorunu olup bilet açan da var öylesine keyfi "admin naber ya diyip" bilet açanda. Bu yüzden oyunculara samimiyet vermeleri normal olarak mantıksızdır, Yanlış anlaşılabilir. Bu gibi durumlardan kaçınmak için duygu belirten ifadelerden kaçınmaları normaldir.
    Mesajlarınızı düzenledim forum kuralları gereğince alt alta mesaj yazmak yasaktır. Rica ediyorum dikkat edin.
    Böyle bir durum söz konusu değildir, bildiğiniz üzere Darkorbit oyunu kar amaçlı kurulmuş bir oyun olduğu için oyuncu kaybetmek istemez. Sorunları en kısa sürede çözmek için uğraşıyorlar.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.