Her Gemi İçin Ambar!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Her Gemiye Ayrı Ambar fikrim gerçekleştirilmeli mi ?

1. Evet gerçekleştirilmeli.

50,0%
  2. Hayır gerçekleştirilmemeli.

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba Her Gemi İçin Ambar fikrim ile karşınızdayım.

Örneğin sizin Citadeliniz ve Aegisiniz var. Aegiste 2000 hammadde toplayıp Citadele geçince hammaddeler Aegiste kalmıyor Citadele geçiyor. Her gemi için ayrı ambarımız olsaydı daha mantıklı olmaz mıydı?

Fikrim şöyle; Bir gemimizdeki hammaddeyi başka gemimize aktarabilelim ve hammaddeler o gemide dursun. Yani Aegisle 2000 hammadde topladınız ve deponuz 2000/4000. Citadele geçince 2000/8000 olucak. Ama biz bu hammaddeyi aktarabilsek yani Aegisimiz 0/4000 , Citadelimiz 2000/8000 olsa iyi olmaz mıydı?

Ayrıca her geminde hangi hammaddeden ne kadar hammadde olduğuna bakabilmek için skylap ta ambar kısmı olacak.

Şimdi gelelim bu aktarma işleminin nasıl yapılacağına. Oyun içi gemi değiştirme kısmında gemilerin üstünde Hammadde Aktarma diye bir seçenek olacak.

Hangi geminin üstündeki butona tıklarsan hammaddeler şuan da kullandığın gemiden , seçtiğin gemiye gönderilecektir. Hammadde Aktar a tıkladığımız zaman karşımıza bu pencere gelicek e göndereceğimiz hammaddeyi seçeceğiz.

NOT: Bir istasyonda iseniz ücretsiz hammadde yollayabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Hammadde için kimsenin bu kadar uğraşacağını sanmıyorum.

Siz galiba palladium için böyle bir öneri yaptınız galiba.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Palladium için de düşündüm ama daha çok seprom için düşündüm. Skylaptaki seprom dolunca onu citadelimizde bekletebiliriz ve lazım olunca kullandığımız gemiye aktarıp kullanabiliriz. Palladium için de belki 5-2 ye gidip gelme sıkıntısı için kullanılabilir.

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

pally yöntemi kalmaz zaten tek kullandığım bug mu desem o

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ne demek istediğini anlayamadım bir daha yazar mısın?

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

pally yöntemi bi hangarda pally toplayıp diğerini istastonda bırakcan anladın mı

7. Güzel ve mantıklı bir konu daha.

Ambar aktarma seçeneği güzel olur (tabi yaparlarsa)

İsteyen aktarır isteyen aktarmaz herkes kafasına göre takılır..En çok sperom için işe yarayacak malum 5-2 ye gitmek istemediğimiz acil kasılmak istediğimiz zamanlar oluyor ve ambarımız palladium ile dolu oluyor seprom filan gönderemiyoruz gemiye.

Birde Geliştirilmeli seçeneğini konuya her zaman eklemeni tavsiye ederim.

Güzel düşünmüşsün +1

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Öncelikle yorumun için saol. Geliştirilecek bir şey yok diye düşündüm ama bilemiyorum belki de eklemeliydim.

9. Sadece güzel bir fikri olanlar veya değiştirilmesi gerken yerden dolayı hayır seçeneğini kullanıyor.

Ben eklenmesi gereken veya değişmesi gereken yeri söyler ''Evet'' oyumu kullanırım.

Bazı kişiler değişmesi gereken yeri söylüyor veya söylemiyor direk Geliştirilmeli seçeneği olmadığından Hayır seçeneğine yöneliyor.

Evet fikir güzel ama güzel fikri olan arkadaşlarında ve seninde eklenmesini istediğin şeyler olabilir.

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Konuyu çok fena hortlattım. :D Bir şeyi değiştirdim eğer istasyondaysanız gönderme işlemi ücretsiz oluyor. Ama süresi değişmiyor.

11. Sen zaten bu öneriyi seprom için yaptığını söylemişsin. Millet alır 10 tane hangar yeri koyar 5 tanesine citadel yükler yükleyebildiği kadar seprumu ve bekletir. Al sana oyun açığı. Haa sen şimdi kalkıp diyeceksin ki en fazla 3 gemiye falan yüklenebilsin diğerlerine yükleyemezsin ama o her denilen yenilik şıp diye olmuyor teknik işleri kolay değil yani hem biliniyor ki biz Türkler daha yenilik gelmeden hilesini hazırlarız bunun da bir açığı bulunur elbet. Belki şimdi geliştiriliyordur bile :D

12. Bir gemi 2 farklı hangarda kullanılamaz.

Goliath hariç...

13. arkadaş %100 paladiumcu :) ama bencede olsa fena olmaz

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  14. Ben hangarıma istediğim gemiyi koyarım arkadaşım bu hakkımı kimse elimden alamaz. Bir yenilik gelecek diye bir kısıtlama getirilemez.

15. Ben sana yapamazsın demedim ki.

Kısıtlama var aynı gemiyi kullanmak istesende kullanamıyorsun yani.5 hangara citadel yerleştirebilir misin ? Hayır.Bunu demek istedim.

16. WolfWar

WolfWar User

Üzgünüm ama hayır diyeceğim çünkü çok uzun bir işlem bunun yerine benim fikrim olan klan hammadde deposu daha mantıklı geliyor. Kusura bakma.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.