Her Gemi İçin Ayrı Yetenek Ağacı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *FastMonster* tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sence bunlar olmalı mı?

Anketin kapanma tarihi 16 Temmuz 2017.
  1. Evet olmalı

oy sayısı 11
    45,8%
  2. Hayır olmamalı

oy sayısı 10
    41,7%
  3. Geliştirilmeli (yorum yapınız)

oy sayısı 3
    12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Bilindiği üzere her geminin işlevi ve kullanım amacı farklı bunun için her gemi için ayrı bir yetenek ağacının dizilmesi gerektiğine inanıyorum.

Örnek; SpearHead için Kutu toplamaya veya keşife yönelik
    Cidatel için ağır tanka yönelik
    Savaş gemileri için hasara yönelik yenetek ağacı dizlimi yapılmalıdır.

Yorum yapmayı unutmayın. (anket süresi 3 ay olarak ayarlanmıştır)

2. JADEC.©

JADEC.© User

Katılıyorum, oynadığım ünlü online bir bilgisayar oyununda bu sistem kullanılıyor grup içerisindeki konumuna göre skill point dağıtabiliyorsun hiçbir maliyeti de yok :) Tabi skill point leri level atlayarak alıyorsun orda orası ayrı bir konu :) fakat daha fazla ayrıntıya yer vermelisin mesela sıfırlama maliyetleri ne olacak ? ya da her bir gemi için seprom harcama..

iyi forumlar.

3. bencede mantıklı kesinlikle olurssa güzel olur bir etkinlik yparlar ve etkinliğin sonunda yaratıklar kaçarken yeni teknolojiler düşürmüşler diye bırakırlarsa çok güzel olur :D:D:D:D:D:D:D

4. Harika bi fikir bence umarımda gerçekleşir +1 :)

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, fikrinizi çok güzel buldum ancak bir durum var.Bu durum bot kullanıcılarının ekmeğine bal sürmek olur, zira birçok insan, sırf argelerini sıfırlayamadığı için, kutu argesi dizememekte, ve bottan daha az haksız kazanç elde edebilmekte.Bunun göz önünde bulundurulup, ya argelerde köklü değişiklikler yapılmalı, ya da yine bu kutu için bot kullanan üyelerin oluşmaması için, caydırıcılık olması gereklidir.

İyi forumlar.

6. yetenek ağacı komple kalkacak zaten.

org2BordoGüç bunu beğendi.
  7. Olmamalı. Herkes tercihini tek bir taraftan kullanmalı. Kutucuysan kutucu kalcan. Canın sıkılıp oyuna girdiğinde hasar moduna geçeyim de halledeyim. Adaletsizlik olabilir :)

8. Ben fikir attım sundum olmalı ya da olmamalı buna tabi karar verecek DO oyuncuları ancak bot sorunu olması maalesef darkorbitin sorunudur. (illegal program kullanımına karşıyım)

Eğer bu konuda çözümünüz varsa belirtin.

9. bence yetenek ağacı kalksa ve sepromda ya 99bin yda 990bin yapılsa daha iyi olur yada sepromu kökten kaldrısada herkes eşit şartlarda şavaşsa daha mantıklı ben bazen seprom olsun diye iki 3 gün savaşmıyorum

10. TheEndGame

TheEndGame User

oh negüzel iş kutucular kutu argesi botcular yaratık ve şeref argesi versin akşamda savaş argesini yaptığı gemiyle çıksın savaşsın.çok güzel bencede olmalı 40 sene düşünsem aklıma gelmezdi.

11. Kilitlenebilir. Yeteri kadar destek toplamamış bir konu.

12. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.