Öneri Her gemiye ayrı arge düzenlemesi ve lazer beslemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **darkman4** tarafından 7 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Her gemi için ayrı arge düzenlemesi ve lazer beslemesi olsun mu?

1. Evet, Güzel Fikir Uygulanmasını İsterim

2. Hayır, Ne Gerek Var

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çoğu oyuncuda hemen hemen her gemi var, olmayanlarda edinmeye çalışıyor, tek arge düzenlemesi her gemi için geçerli, sanırım çoğu arkadaş benim gibi, kasılma gemisi ile savaş gemisini ayrı ayrı düzenlemiştir, yeni lf4 ler de bu durum için çok uygun, yetenek ağacı oyun sayfasına taşınabilir, slotları nasıl her gemi için ayrı düzenleyebiliyorsak, argeyide düzenleyebilelim.

arge düzenlemesi her gemi için farklı olursa daha iyi olmaz mı, mesela kasılma ve kapılar için yaratık ve şöhret düzenlemeli arge, savaş için düzenlediğimiz gemiye savunma ve savaş argesi, kutu yada pala için ayrı düzenleyebileceğimiz arge düzeni olsa daha güzel olmaz mı? şimdi bazı arkadaşlar seprom sorunu diyecekler, bir kere yapılacağı için katlanılabilir bence,

ayrıca aynı şey lazer beslemede de olabilir her geminin beslemesi ayrı olursa kasılma gemisini Promerium ile besleriz, savaş gemisini Seprom ile, Seprom sorununa da çözüm bulunmuş olur, kasılırken seprom biriktirip sıkıntıya girmeden savaşabiliriz.

Farklı fikirleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim, daha da geliştirilebilir, fikir fikirden üstündür.

2. Arge konusunda ayni fikri daha once ben de vermistim ancak botculara yarar diye iyi oy almadi. Yani anlayacagin once botcularin kalkmasi gerek. Herkes sperhead a kismet argesi dizer. Yani olumsuz. (Şuanlik)

3. oben

oben User

botcular yaratık kutucular kutu kapıcılar şeref oooohhh ne ala memleket..oldu olacak bitanede botları koruma derneği açarız olur biter..

4. Botçular botunu yapıyor, değişen ne olacak ki, engel olunamıyor şimdilik ama DO buna bir çözüm bulacaktır elbette biraz sabretmemiz lazım, daha önce de vardı botçular, sonra ne oldu binlerce gemi banlandı, şimdi yine var ama bir çözüm bulacaklardır sabredip görmek lazım, botçular var diye oyunu bırakmış değiliz, bizim içinde faydası olan bir şeyler olsun, botçular milyonlarca sepromu var biz niye mağdur olalım, bu da bizim için çıkış yollarından birisi, her gemiye ayrı besleme olursa yaptıkları sepromlar tek gemide kalır, belkide phoenix de kalır, diğer gemiler bizimkilerle eşit olur. Botçu kasılmak için kutu argesi yada yaratık-şöhret argesi yapacak, sende savaş argenle kapışacaksın yada botta iken keseceksin her halukarda sen avantajlı olacaksın, buna hayır demek bence botçuları desteklemektir.

Son düzenlenen: 8 May 2018
  5. oben

oben User

ve fazla kestiğin için ceza alacaksın..eğer bu botları desteklemekse ben destekliyorum olmasın diyorum..

6. botçuların çoğu rütbe için kasılıyor ben en az 10 ar kez kesiyorum, şikayet de edemiyorlar yoksa onlarda ceza alır, bu güne kadar da bir şey olmadı, benim rütbe derdim de yok, x-3 x-4 x-7 de bol miktarda var, 30 botçu kessen 300 gemi yapar, bir çok düşman görevi biter.

evet, zaten öyle olmasan böyle yazmazsın.

Son düzenlenen: 8 May 2018
  7. [​IMG]
    2.resim **darkmam4** adli kullanicidan alintidir.

8. Birinci resmi anlayamadım ama 2. si benim düzenlediğim resim, dürüst oyuncuların seprom problemini çözmek için farklı bir fikir :), anketi devam ediyor, 4. sayfada.

Son düzenlenen: 9 May 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.