Her Haritanın Kendine Ait Chatı Olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_GuArDiAnS_] tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Haritan Chatı olsunmu

1. evet

oy sayısı 8
    50,0%
  2. hayır

oy sayısı 8
    50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle böyle bir konu açılmışmı bilmiyorum.Her zaman chatta aynı haritada oldugunuz kişilere ulaşamayabiliyosunuz.Özelden yazmakta ugraştırıcı gidip oyuncunun nickini al kopyala yapıştır ve özelden kişiye ulaş tabi zahmet verici ama yinede işinize yaramayabilir.Örneğin 2-6 da cubikon kesen grup varmı merak ediyorsunuz chattan istediginiz haritanın chatına giriyorsunuz ve o haritada olan ve o odada olan kişiler sizin ne yazdıgını görebiliyor.Böylece haritadaki kişiler aralarında rahatça iletişim kurabiliyor.Cmler için biraz zor olabilir.Aynı anda 4 odaya bakmak.Ama en azından yararlı olacagını düşünüyorum

2. özellikle cubikon için mantıklı geldi bana globaldan cubi şurada yazınca düşman adam gelip kesiyor

3. O odalar olsa kullanılır mı sanıyorsunuz ... şirket chati, klan arama bölümü bunlar bomboş duruyor orada onları bile kullanmıyorlar bu yenisini mi kullanırlar .. Hem ayrıca chat ile daha iyi fikirler var onlara öncelik tanınmalı .. Bu olursa da daha sonra olmalı ..

4. Pek olumlu düşünmüyorum.. Zaten CM'lerin artık hiç ilgisi yok. 30 dk'dır CM diyoruz anca yeni yazıyor. Bence CM'lere sıkı bi denetim yapılmalı. -1 haftalık bir süreç gibi-.

5. katiliyorum şirket chati bile kullanilmaz hale gelmişken yeni çikacak bir chatin kullanilacağini sanmiyorum

6. o mapda olan adamlar o chat odasında olmazsa yine bi işe yaramaz grupdaysa grup odasında olur grupda degilse globalde olur haritanın chatine pek bakan olmaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.