Her Ne Kadar da Kassam Olmuyor !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAVİKORKU_AZİZCAN tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi Aksamlar Arkadaslar Ben Tr3'Den ★│ØΚΛИ│YİĜİT│ЧЧ│★ 2007 Yılından Beri Darkorbitteyım bu 3 carım Her Neyse Konuma Gelim.Dedigim Gibi Her Ne Kadarda Kassam Bi türlü yapamıyorum gemim 24 Saatin 10-12 Saati full Kasılıyor Uber Tallon Kesiyorum 400 lük grv var gunde 20-30 adet kesiyorum.Canım sıkılıyor Low Giriyom 2 Adet felan Falcon kesiyom cubi yapıyom Ama sıralamam 507 den 512 ve Şuan 513 e Geriledi Ne Yapsam bi turlu ilerliyemedim Ben Paralı Oyuncu Deyilim Su Gune Kadar 1 Kere Wip Bile cekmedim Uri cekip Kapı Yap Demeyin :) Acaba Sıralama İçin Tp mi ? Şeref Tasarımı İle Takılim ? Yardımcı OLURMUSUNUZ ...

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. Merhaba,

Eğer sıralama kasmak istiyorsanız tecrübe puanına öncelik vermelisiniz. %10 tp güçlendiricinizi eksik etmeden cubikon kesmenizi tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

4. ULUS0Y

ULUS0Y User

arkadaşım öncelikle hep görev yapmalısın zaten tp nin yarısından fazlasını verebilio e görev yaparkende tp alıyorsun az bişide npc kes tamamdır bu iş

5. yarasa %8 gemi %10 guçlendirci %10 tp veriyor veya yarasa %8 ageis veteran %5 şeref %5tp
    güçlendirci %10

6. Yani Sıralama TP Tşk ULUSOY Tşk kardeşim ama görev olarak gemi kesme grvleri kaldı en kötüsü 100 adetten baslıyor :D yaratıklar bitti sayılır 97 adet uber tallon kesersem 400 luk bitecek :D

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Görevleri bitireceğinize yakın extralardan tp güçlendirici alıp bitiriseniz çok karlı oluyor.Sıralama için kesinlikle TP gerekli.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.