Her Şeyin Bir Bedeli Vardır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 5 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese kolay gelsin arkadaşlar.

Sizlere içimden geçirdiğim bir kaç şeyi söylemek isterim.

Arkadaşlar öncelikle oyunu 2006'dan beri oyunu oynuyorum gerek forumda gerek oyunda bir çok şey gördüm. Büyük klanların tslerinde gerekirse sohbet ettim.

İhaneti ve ayaklanmayı gördüm sayısız iftira , tehdit vs.

Neden ? Bazen dusunuyorum bu olaylarda ne yaptimda boyle oldu ?

Aslina bakarsaniz forumda asabi olmamin bir sebebide budur. Surekli dusunurum her seyi dusunurum ve dusundugum seyin icinde 50 tane sey daha vardir.

Peki bizler iyilik yaptigimiz halde kardes saydigimiz insanlar neden bir anda ihanet eder ?

Kiskanmak mi ? Cikar mi ? Yada baska bir sey mi sahsen ben kiskanilacak bir tarafimi gormuyorum gayet normal bir oyuncuyum.

Peki neden boyle bir sacmalik yapilir neden boyle bir bedel oderiz bu sadece oyunla ilgili degil her yerde gecerlidir.

GREED ve JUPlTER bunu beğendi.
  2. SIRTINI DUVARDAN BAŞKASINA EMANET ETME EN KRALININ BİLE VARDIR İÇİNDE BİR NEBZE OLSUN İHANET .

derdim hep lise 1 den 3 e akadar kardeş dedigim biri oldu neler yapmadıki idareyemi gitmedik aynı evdemi kalmadık aynı tastan çorbamı içmedik aynı kavgada dayakmı yemedik Yılmaz denilince akılara Furkan,Furkan denilince Yılmaz gelirdi ama bişiler yaptı ihanetin daniskası ve konuşmuyoruz . en usteki sözu ogun arkadşken bile söylerdim gülerdi olurmu oglum oyle şey diye ...

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Sadece oyun değil doğanın kanunu bu:)
    Dikkat edin hep en yakın saydıklarınızdan gelir darbeler ,canımızı hep onlar acıtır.Gerçek hayatta bile hal böyle iken sanal ortamda ne bekleyebiliriz ki .Fazla ciddiye almayın , değerinden fazla değer verdiniz mi hepsi değişiyor ..Tabi ki ders alın olanlardan , oynayın keyif alın,günü geçirin hepsi bu :)Değmez inanın..

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Konu sizle alakalı diye düşünmedim ki ben ,genel anlamda ve hayatın her alanında karşımıza çıkan bir sorun olarak gördüm.

Bu konu eğer sizin ile alakalı ise Psikoloji üzerine yazdıklarınız da Dodgeviper ile alaklı olmalı öylemi yoksa?

O zaman sizin ikinizinde tüm açtığı konuları kilitlememiz gerekecek ki buda bizim forum işini bırakıp bütün gün siz ikinizi takip etmemiz demek.

Genele yazılmış ve herkesin zaman zaman muzdarip olduğu bir konuyu yazmış.

Bence sizde lütfen üzerinize artık alınmayınız,yinede takip edeceğim.

Gerekli uyarıları verdik direk şahısları hedef alan yazışmalar yapılmayacaktı.

Board Adminimize konuyu iletip incelemesini de rica edeceğim.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ocak 2017
    GREED ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.

5. Konuyu okudun mu ????

Ben burada genel konusuyorum tartisma icin yer ariyorsun.

Son düzenlenen: 6 Ocak 2017
    GREED bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Bence sizinle problem yaşadığı için üzerinize de alındığınızı düşünüyorum.Tslerde gördüğüm v.s diyerek yazmış.
    Board Adminimize ilettim.Ancak lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım ,her konuda karşı karşıya gelmeniz forumu fazlası ile üzmekte.
    Lütfen sakin olalım,ikili tartışmaya yönelmesin.

İyi forumlar.

7. Dogrulari soyledim diye cayiyorsan gidebilirsin.

Uzay uzaaay uzaaaaay bak adini yaziyorum...

Hocam birakin sunu Allah askina her seyi ustune aliniyor cok cekti benden zoruna gidiyor genel konusuyorum diyorum anlamiyor arkadas.

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

En sonunda sizi barıştıracağız böyle olmayacak bu iş.Bence hayat tartışmalara değmeyecek kadar kısa.Lütfen uzatmayalım birbirinize ithafen yazışmaya devam etmeyelim.Arkadaşımızda üstüne alınıyor.Konu amacından şaşmasın.

İyi forumlar.

9. O arkadas yalan soylemeye devam ettigi surece benim barismaya niyetim yok her turlu dumeni ceviriyor biz olsekde barismayiz bu kadar basit yaptiklarinin affi yok.

10. GREED

GREED User

Yarası olan gocunur uzay, ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2017
    D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  11. :D :D :D :D hahahha

GREED bunu beğendi.
  12. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Konu şahsa yönelik değildir.

Lütfen her konuda birbirinizin laflarına alınmayın.

Ve tartışmayı burada sonlandırın.

Aksi durumda her iki tarafa da cezai işlem uygulanmak zorunda olur...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.