HER ŞİRKETE AYRI BATTLERAY!!! :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»λ√cι●єRi«´¯) tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olsun mu ?

Anketin kapanma tarihi 23 Ekim 2014.
  1. Olsun :)

53,3%
  2. Olmasın :/

53,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence 1 tane battleray yetmiyor her şirkete 1 tane olsun herkes yararlansın :)

2. bence çok iyi bir fikir bir tanesi yetmiyor keşke olsa tebrik ediyorum bu fikri bulanı

3. Teşekkürler :)

4. olmaz
    yeni 5-3 gelir oda olmaz D
    olsa iyi olur batt için hrita olsa kasrsın seri uri

5. dostum sadece 5/3 için geçerli değil bu normal sıradan bir haritaya da gelebilir... 3 farklı şirkete 3 farklı battleray ? olur dersen onayla :D

yılmaz749749 bunu beğendi.
  6. X-8 haritalarında olabilir +1

7. Katılıyorum, demek istedeğim her şirkete ayrı battleray olsunda nerede olursa olsun :)

8. Kardeş o zaman emin ol iç savaşlar artar batleray yüzünden . Ve ayrıca sen kasılacaksın batleride diğerleri de seni mi izleyecek. Onlar da kasılmak isteyecektir ve şirketin güçlü klanları batleriyi kimseye bırakmaz emin ol.

9. her şirket 2 batt duşer boylecee 5-3 herkez unututt dolu sanr orda kasrız :d

10. Herkes öyle düşünmez merak etme iç savaştan kaçan yine 5-3 e gelir merak etme :)

11. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bencede x8 haritasında olabilir fikrini çok beğendim.
    +1

12. bence 5-3'de yukarılarda duvarların arasında 2 tane boş alan var oralardada spawn olabilir.

13. Battleray ' ın çıkamayacağı bir duvar olabilir oraya girer keseriz :) güzel fikir +1

14. bencede olmalı ama ankete neden zaman verdinki

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef olumlu yaklaşmıyorum çünkü hepimiz biliyoruzki kamikaze ile harikalar yaratılabiliyor battleray ile.Bunların fazlalaşması pek hoş olmaz.

İyi forumlar

16. Modum bir engelleme olur ya da Battleray hızlı olur sadece ona özel bir harita veya ona özel küçük alan olabilir orada kamikaze vb. kullanılması engellenir.

17. ozaman baskın olan şirket dierininde elinden alır kasar:) ne değişti

18. X-8 haritasında kesecekler.

Ne düşmanı ? Valla dost şirket üstüne rsb yağdırır ve adamdan eser yok :D

Battleray x-8 ' e üssün yanında veya köşede olursa iyi olur herhalde düşman fazla yaklaşamaz bizim üssümüzde 50 kişi muhaffız gibi bekliyor.

19. TR5 te 3-5 kişi istediği üst ü alır

20. :eek: Oynamayalı TR5 oyuncu kaybetmiş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.