Her Sorun Bu Konuda Gelin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___ADALET-1453™®«№™» tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Oyun donuyor
    *Port dan geç atlıyor
    *Yaratığa geç tıklıyor
    *Ara sıra oyun takılıyor tüm her şeyle birlikte
    *Yaratığa tıklıyorsun ama sıkarken bazen başka bir yaratığa sıkma durumu olabiliyor
    *Bağlantı Koptu sorunu
    *Oyuna girerken Başla nın çıkmaması
    **Grup kapısını yapıyordum 10 dakika önce tüm oyun dondu ve başladığımda patlamıştım teşekkürler DO
    Çözüm DO tarafından denilen : Çerezleri ve geçmişi sil ^^ :)

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Arkadaşlar sizin unuttuğunuz bir şey var Darkorbit online oynanan bir oyun ve PC nizin performansı netinizin hızı ve kalitesi oyunu çok etkilemektedir. Ancak siz her çıkan sorunu sorgusuz sualsiz oyun hatasıymış gibi görüyorsunuz fakat yanıldığınız nokta bu işte. Biz size çerez ve net geçmişini silin dememizdeki amaç verilerin silinmesi ve sıfırlanması bu sayede pc ve nete olan yüklenme bir miktarda olsa azalmasıdır. 16 mbit net kullanıyorum hiç bir program açık değilken şakır şakır bu oyunu oynuyorum fakat nete aşırı yüklenince hızı 1 mbite düşünce ve bilgisayar ısınınca artık oyun donmasından hareket bile edemiyorum. Bu konuda bizim yapabileceğimiz ne olabilirki.
    Bunu unutmayın bizler size yardımcı olabilmek için çabalanıyoruz.
    Sorununuza gelince öncelikle kablosuz bağlantı kullanıyorsanız kablolu bağlantıya geçiniz. Ayrıca açık ve nete yüklenen program varsa kapatınız ve çerez net geçmişini silip modeminizi resetleyiniz. Umarım sorununuz çözülür.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.