Her türlü öneriye açığım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мιяαѕ•∂єıℓ•αℓηтєяı21 tarafından 14 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar iyi forumlar. . . Kısaca soruma gelmek istiyorum doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlış ise şimdide. kusuruma bakmayın

Gemim: 5 lf4 full bo2 kamili tasarimli 8 iris 2 havoc 18arge bi gemiyim

1.Sorum: Görevlere pek önem vermedim bu zamana kadar çoğu duruyo hep NPCkeserek kasıldım sizce şöyle saglam bi vakit ayirip gorevleri tamamlayim mi (16lvim)

2.Sorum : Zaten tahmin edebileceginiz uzere havoclara ugrasiyorum lakin GG icin pala topluyorum sizce kastigim urileride GG icin harcayim mi yoksa kenarda dursunmu

3.Sorum: Elitlerde cok cimriyim tahmin edebileceginiz uzere 100k civari var hepsinden :D nerdeyse pvp de bile x1 sıkıcam o derece xd sizce bu dogrumu.

4.Sorum : Ben cok eski bi oyuncuyum yeniden basladim ve maalesefki pc ye cok gecemiyorum genelde mobilden takiliyorum bu yeni etkinliklerin en onemlileri nelerdir acaba

son sorum ise eski full bir gemim var sifresini hatirlayamiyorum ama full arti full du ona ulasabilirsem nasil bir yol izlemeliyim

Sorularim bukadar kusura bakmayin biraz uzun oldu bu arada artık bende sık sık buralardayim elimden geldigince sizlere forumda yada oyunda yardimci olmak isterim :) Sevgiler saygılar efenim :) Not: Bu forum dunyada olmeyen sayili forumlardan kiymetini bilin kiymetini arkadaslar bu arada bi yanlisim olduysa kusuruma tekrardan bakmayin lutfen adminlerim ozur dilerim :) ) Bu arada bildiğimiz gibi oyuncular DO e savas acmis durumdalar bu konuda eski ufak capli bir ekibim ile bu arkadaslara (3.parti yazilim kullanan) savas acacagiz palada eski haritalarda scrapcilara vs. falan buna istinaden aramizdada yeni arkadaslar gormek isteriz temiz ve 18 yas ustu olmasi sarti ile boyle bir konuyu nerede acabilirim modlarim ve sizlern bu konuda bi fikri varmidir..

Son düzenlenen: 14 Nisan 2019
  2. Merhaba,

Tekrar aramıza hoş geldiniz.
    NPC Keserek kasılmak oyunda önemlidir ancak kasılırken görevlerinizi tamamlarsanız daha geminiz daha kısa sürede gelişecektir.
    Uridiumlarınızı harcamak veya harcamamak tamamen sizin tasarrufunuz olup Galaxy kapılarınızı açarken kullanmanız süreci bir nebze daha hızlandıracaktır.Tavsiyem Uridiumlarınızdan kapılarınızı açarken destek almanız yönünde.Bunun yanı sıra Galaxy kapılarınızı açarken indirim avantaj paketlerinden yararlanarak ve oyun içindeki galaxy indirimlerini takip ederek uridiumunuzu harcamanız sizin tasarrufunuzu biraz daha artıracaktır.
    Elit cephanelerinizi özellikle Galaxy kapılarının son bölümerine doğru kullanmanız size zaman kazandıracaktır.Şu aşamada kesenin ağzını birazcık açmanın sizin gelişiminizi hızlandırabileceğini düşünüyorum.
    Yeni etkinlikler gelişmiş ve gelişmekte olan oyuncularımız için eşi benzeri olmayan bir hazine niteliğindedir.Bu etkinliklerdeki görevleri tamamlayarak gelişmenizi hızlandırabilirsiniz.Buda sizi diğer oyunculardan birkaç adım öteye taşıyarak pvp savaşlarında 1-0 önde başlamanızı sağlar.

İyi forumlar.

3. Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim modum. :) Hoş bulduk . Konunun sonundaki açıklamam ile ilgili bir fikriniz varmıdır acaba? Başka önerileri olan arkadaslarda bi el atabiliri rica etsem :))

4. Merhaba,

Oyun içersinde yeni arkadaşlar edinmek için Arkadaş Arama bölümünden faydalanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.