Destek Her Uridium Alışverişinizde Ücretsiz Hediye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Her Uridium Alışverişinizde Ücretsiz Hediye

Bu haftasonu, hepiniz Bonus Hediyeli satışa davetlisiniz.

Her Uridium alışverişinizle, Ekstra Enerjiden özel Droid modellerine ve çeşitli öğelere kadar özel bir bonus hediye alacaksınız. İşte her Uridium Paketinin hediyeleri:
    15.000 Uridium - 150 Ekstra Enerji
    30.000 Uridium - 300 Ekstra Enerji
    75.000 Uridium - 750 Ekstra Enerji
    150.000 Uridium - 750 Ekstra Enerji + Hercules Droid modeli
    330.000 Uridium - 750 Ekstra Enerji + Hercules Droid modeli + BAT droid yerleşimi + 3 aylık Premium

Şu andan 19 Ocak 2015 Yerel Sunucu Saatiyle 23:59'a kadar geçerli Uridium kampanyalarını inceleyin.

DarkOrbit Ekibi

Bu; 330.000 Uridium - 750 Ekstra Enerji + Hercules Droid modeli + BAT droid yerleşimi + 3 aylık Premium paketini almak istiyorum.

Fakat sorun şu; Oyun sayfamı açtığımda bana gelen indirim; 330.000 Uridium paketinin 120 TL olması. Buraya kadar tamam.

PLAYSTORE den E-Pin almaya kalktığımda orada 330.000 Uridiumun 240 TL olduğunu görüyorum.

YANİ İKİ KATI !!!!

Çözüm ne olabilir;

Mobil ödeme 100 TL nin üstünü alamıyor. Kredi kartım yok.

PLAYSTORE nin en büyük avantajı 10 ay taksit yapması, ve sadece oradan almam mümkün. TTNET üyesiyim çünkü.

SAYGILARIMLA.

MRTBY bunu beğendi.
  2. yaw anlamiyorum bunlari yapacaklarina uri fiyatlarini ceksinler asagi bence eskiden ne guzel bir ara yapmislardi

3. Çözümü burada;

Kullanıcı Köşesi > Konuşmacı köşesi > İndirim Paketinden Yararlanma

konusunu inceleyin.

4. ONURBEY

ONURBEY User

Yardım lütfen !!!

MRTBY bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

10 taksit yapiyorsada orda fiyatlar yuksek yani birebir fiyattan yukari 330 uri icin ben niye 240 tl odeyim ki. sacma olmus o playstore, diger saglayicidan almak mantik cok daha pahaliya gelicek uriniz .ya kredi kartina ne gerek gidin atm ....garanti atm misal ek ucrette almiyor yatirin game sultan (umarim adini vermek suc degil zira sizin bu firma ile anlasmaniz)...sonrasi epin alin zamaninda da urinizi epinle cekin hepsi bu.nicin zor ve daha pahali yolu seciyorsunuz.

6. Merhaba ,

E-pin alarak almak istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

7. OZAN_47

OZAN_47 User

ARKADAŞLAR BİR SONRAKİ DE NE ZAMAN ÇIKAR BU KAMPANYAA

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince büyük harf yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.

Etkinlikler ve indirimler sistem tarafından otomatik olarak atanmaktadır. Bu yüzden sizlere kesin bir bilgi veremeyiz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.