Her yer Solace..

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve SEYYİDÜL-MÜEZZİNİYN tarafından 8 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yeter artık..:D her yerde solace gemisi gezer oldu. oyunda 500 tane gemi ve tasarımı varken. tüm darkobriti solaceye mahkum ettiniz, modül diye diye oyunda herkes pişti gibi takılır oldu. ne olacak bu deyirmenin suyu :D

2. ateistkeci

ateistkeci User

İleride farklı modüller gelirse bir bakarız değişiklik olur herkes farklı farklı gemilere geçer :)

3. Quenn

Quenn User

valla bi venomcu olarak ben bile solece geçtim :(
    venom için modül gelsin anında ona geri dönerim :)

4. Aliens

Aliens User

Yakında piyasaya Spectrum'da dahil oluyor; gözünüz aydın! :D %8 hasar az bir oran değil, hele hele Spectrum gibi güçlü bir gemi için.

5. MrWho

MrWho User

Nerden geliyor yaw %8 hasar

6. Aliens

Aliens User

Yakın bir zamanda gelecek etkinlikle. Yani uzun vadede oyun görünen o ki tüm gemiler olmasa da bir çok gemiyi sahaya sürecek ve oynanabilir yapacak gibi görünüyor. Ama sistem tam oluncaya kadar arada böyle açık ara lider gemiler olacak.

7. MrWho

MrWho User

Yakın zamanda gelecek etkinliği nereden biliyorsunuz duyurulara görmedim

8. Şu an modüller yeni yeni çıkıyor. Zamanla oturacak ve dengelenecektir.

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Kötü mü oldu ki ^^ Önceden her oyuncu sayborg gemisi için uğraşıp her işini sayborg ile yapıyordu biraz değişiklik kötü olmadı bence :p

İyi forumlar.

Quenn bunu beğendi.
  10. Aliens

Aliens User

Mimesis sahalara dönmediği sürece bir yanım hep eksik kalacak. :( Gelen modüller hasar vs üzerine. Asıl ona %10 gibi bir oranda kaçınma gelmedikçe o gemi adam olmaz. :(

ateistkeci ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  11. Eskisi gibi yeteneklerine kavuşsa çok güzel olur aslında.

12. Bu konuda ben de muzdaribim içim sıkılıyor tek tip gemi kullanınca millet. Umarım yakında modüller dengelenir.