Hercüles mi Bo2 geliştirme mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ScReAm™ tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ScReAm™

ScReAm™ User

Merhaba,
    10 iris 10 havoç 4 hercules
    full lf4 (geliştirmelerde full 16)
    43 arge
    22kappa-2 hercules :/

Arkadaşlar Ben şimdi uridiumla kappamı açayım yoksa bo2 mi geliştireyim karar veremedim.
    Birde 22 kappa da 2 herculesi düşünürsek ben fulleyemicem gibi geliyo :D

2. DARKBATRAZ

DARKBATRAZ User

Aslında bakılırsa ikiside gerekli ama sen beni dinle pişman olmazsın :) bu sözümü gerçekten içten söylüyorum ama dinle yani :) herculü nolursa olsun fulle hee ben sıkılırım vermiyor zaten diyorsan haliyle bo2 geliştirmesine yöneliceksin yönelmemen tavsiyem hercül bonuslarından mahrum kalıcaksın öyle veya böyle bir şekilde bo2 geliştirilir zaten urin var her birini güne bölsen kısa sürede tam geliştirilmiş olur umarım işe yarar söylediklerim sağlıcakla kısa sürede fullemen dileğiyle bende senın gibi 3 hercul eksiğim var inanırmısın son 2 haftada 15i geçmiştir kappa yapıorum sonuç hüsran ümidini kesme bende öyle yapıyoruym :) :)

ScReAm™ bunu beğendi.
  3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Gemiziniz geliştirmeniz veya nasıl ilerlemeniz konusunda yardım alamnız gerektiren konularu lütfen Yeni Başlıyanlar bölümüne açınız.
    Sorunuzada şu şekilde cevap vereyim. Hesabınız çok güzel seviyede ama hercules sayınız gerçekten az biraz şans gerekiyomuş size :)
    Kesinlikle kappa konusunda ilerlemenizi tavsiye ediyorum tamamlanması gerek herculeslerin.

Konu taşınmıştır.

İyi Forumlar.

ScReAm™ bunu beğendi.
  4. GEÇEN URİ ÇEKENE HERKÜL VERİYOLARDI KAÇIRMIŞIN SEN ONU BENDE SENNKİYLE AYNIYDIM 3 TANE ORDAN ALDIM ŞUAN 7 HERKÜL OLDU KALKANI EN SONA BIRAKIYORUM AMA DEDİĞİN GİBİ OLACAK GİBİ DEĞİL ÇIKMIYORDA ÇIKMIYOR :)

ScReAm™ bunu beğendi.
  5. ScReAm™

ScReAm™ User

Cevap verenlere teşekkür ederim. Artık kappa zamanı :) :)

Bir sorum daha var, Cerrah tasarımı dükkana gelicek mi ? Gelirse ne zaman gelir ? Kaç uridium olur ? Tahmininiz varsa onun içinde uridium ayırmak istiyorum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.