Hercüles mi Havoc mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 22 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

HAVOC MU HERCÜL MÜ ?

1. HAVOC

oy sayısı 20
    57,1%
  2. HERCÜL

oy sayısı 15
    42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

Merhabalar , gemim de lf3 bo2 falan herşey full droit düzenlerinden güve,kalp,halka,burgu var (şimdide çark alıcam). x1 sepromla 11 k civarı atıyorum . Herneyse konuma geleyim ben 15 zetada 4 havoc çıkarttım ve artık zetadan gına geldi resmen verdiğim gg lere yazık .
    Artık kappa açıp en azından lf4 veya hercül tasarımı mı alsam diye düşünüyorum hazır yol yakınken . zetada %33 şans var en azından boş çıkacağına kappadan lf4 alırım daha iyi . Sizin önerileriniz nedir ?
    Not : Ankete cevap verdikten sorna sebebini yoruma yazmanız rica olunur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2015
  2. Havoç
    Havocunu fulleyene kadar gelen kutuları biriktirip açsan kappa'dan çıkaracağın lf4 du çıkarırsın ustune apis'inde acılır.
    Herc zamanla ful herc olsan arge lf4 ful olmadığı surece yine dayanamaz gemi

3. Sen birkaç kez kappa yap eğer hercüles'te şansın varsa devam edip fulleyince tekrar zetaya dönersin.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

5. hedefim

hedefim User

apisim var zaten belitmeyi unuttum .

6. Önce havoç tamamlamak daha mantıklı. Herculese göre daha kolay tamamlanıyor ve getiriside iyi uri günlük dosya ve ganimet anahtarı bakımından. Ama yine de oyun tarzına göre bu kararı vermelisin agresif mi oynuyorsun pasif mi ? Agresif oynuyorsan havoc fulle pasif takılıyorsan hercules fulle. Ama şunuda belirteyim gemin full olmadıktan sonra herculesin ne kadar işe yarayacağıda muamma. Yaratıklara zaten ölmezsin belli bir oyun tecrüben varsa kesebilirsin. Full adamlardan da 3-5 hercules seni kurtarmaz full olmadıktan sonra

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  7. Diriliş27

Diriliş27 User

Havoc tamamla hercules havoc kadar etkili deil

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

havoc çıkmıyorsa hercüles çok daha zor çıkar.bence havoc için devam etmelisin.arada 1-2 kappa yap.ama herküles 1 tane bile çıksa kalkanına direk etki eder.

9. Zeta en kârlı kapı olduğu için önce havoclarınız tamamlamanızı tavsiye ederim. Gelen anahtarlar ile kutu açabilir, günlük dosyaları ile arge yapabilirsiniz. Gelen 48k uride zetayı tekrar açmanız için destek olacaktır.

WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Eğer havocunuz full değilse önceliğiniz kesinlikle havoc olmalıdır :)

11. havuç için zeta yap bnce. zaten 25 anahtar da veriyor. lf4 gününde o 25 anahtarla belki çıakrtma şansın olabilir :) üsüne gelen argelerde cabası

12. Merhabalar;

Zetada en azından %33lük şans var bence zeta kappadan daha mantıklı.Kappada %25 şans var hercül lf4 tamam ama güçlendirici ve boş çıkma olasılığıda var.Şuan sizin için en uygun kapı bence zeta.
    İyi forumlar.

13. hedefim

hedefim User

haklısınız da millet 20 zeta da havoc fullüyor ben hala 15 de 4 :D adaletsiz bir oyun bence max 30 zetada fullenmeli diye bir kural gelmeli 25 de 5 yapan bir insan için geriye bütün zetalarında havoc çıkması daha kaarlı olur bu gidişle 40 zetada fullerim havocları :)

emre şuna havuç demekten vazgeç artık :D

14. Merhabalar;

Milletten kastınız sizden başka diğer tüm oyuncular ise orada yanılıyorsunuz ben kaç tane havoç herkül konusuna yazdğımı hatırlamıyorum artık :D.Bu konuda merkeze rapor hazırladık sunduk bir kural getirileceğini zannetmiyorum ama kapının havoç verme yüzdesi arttırılabilir.

İyi forumlar.

15. hedefim

hedefim User

modum arttırılmaması daha iyi :) ben %33 le fulledim diyelim %40 olsa adaletsizlik olur çünkü ondan öncekiler daha çok uğraşıp fullemiş olur . :)

16. Kasılma dışında Havoca pek ihtiyaç kalmadı oyunda.

17. SORRYAGA

SORRYAGA User

Kişisel görüşüm hercülesten yana fakat zetanın vermiş olduğu ödüller daha avantajlı olduğu için havoç çıkmasa bile aldığın ödüller senin gelişimine kappa kapısından daha fazla yardımcı oluyor.O yüzden önce havoç sonra hercüles...

18. bence havuçların verme olasılığı çıkmadığı her kapıda %5 artırılmalı. oda şu şekilde ; zetanın üstüne geldiğimizde kalan hayat:3 yazıyor. birde çıkma olaslığı= %25 yazsın. çıkmazsa bikida kapıda %30 yazsın. sonra 35-40-45 diye gider.50 oldumu çıkar heralde. yani en azından 5 tanede bi kesin çıkar.

19. havoc her diroitte olursa hasar 10% , hercules konduğu diroite kalkan 15% ve eğer her diroitte olursa darbe puanı 20% veriyor. arkadaşlar kapı tecrübem az o yüzden çok emin konuşamıyorum ama sizce de full hercules olmak full havoc olmaktan çok daha avantajlı değil mi 20% can inanılmaz bi fark yaratıyo oyunda???

20. aynen öyle aegisde lazer az olduğu için 1.konfi hercü 2.ağır konfi havoc yapıyorm fahat goli kullandığımda iki konfide hercü saten burgu var havıca gerek kalmıyor 200 k görceğime 180 k ve can olur daha iyi

oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.