Hercüles mi Havoc mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 22 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

HAVOC MU HERCÜL MÜ ?

1. HAVOC

oy sayısı 20
    57,1%
  2. HERCÜL

oy sayısı 15
    42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bence de kardeş yani haklısın bende burgu yok kalp var güve var kasılırken hercul kalp baskında hercul güve diye düşündüm bence bi havoc etkisi yaratır hatta can fazlası da + yaratır yani niye herkes zeta diye tutturuyo anlayamıyorum

*Ben-Efsaneyim* bunu beğendi.
  2. bence hercü tamsa kesinlikle havoc gereksiz birini ağır diğerini hız yapcaksın vurusun ağırda havocda olacak fakat sen kovalarken yada kacarken hıza yani hercüye gececeksin sadece kalkanın artar canın artmaz ilk havocda olduğun için hercülerin işe yaramaz ya sadece havoc takcaksınki sadece droitlerin vurusu arttırır yada ful hercü yapcaksın ağırdada canın cok olsun bence doğrusu bu

3. kardeş kapı tecrübem yok demiştim ya ben 0 havoc 0 herculesim şimdi paladiumla başliycam zetaya mı basmaya başliyim yoksa kappaya mı yorumlarımıza göre ikimiz de kappacıyız galiba :D

4. valla dostum ben yeni kapıya baslayanları zetaya yönderirim sebebi 8 irisse en kötü 3-4 arge kolay yaptırır apisiçin kutusu olur eğer orta seviyelerdeyse kappa öneririm %50 sansın olacak hercü ve lf4 zetada ben 34 de fulledim kappada 35de ama lf4 lerde var tabi bana göre kappa daa mantıklı hem daha cok sp veriyor

5. kardeşim gemiyi anlatiyim sen hangisi daha uygun söyle olur mu??
    venom - spearhead - vega
    8 iris - hepsi 8 lvl
    8 lf4 - hepsi 8 lvl
    30 arge
    gemide x1 , x2 ve sab var sadece
    pet 10 lvl hammadde 3 radar 2

6. kesinlikle ben kappa tavsiye ederim 30dan sonra saten argeye cok gerek yok gibi savaslar nerdeyse fullenmiştir saten

7. hedefim

hedefim User

kararsızım ya bende mi kappa yapsam :D

8. manyak.04

manyak.04 User

kappa bu aralar biraz zor. ben toplam 70 tane falan yamisimdir. ama sonunda 20 herküles oldu.

9. neden olmasın :D

10. görsel efekt veren her şeyim full kardeş kalın sıkmadır dumanlı rokettir kalkandır falan ben görselliğe çok önem veriyorum da :) :) :) onlar full yani 30 argenin tamamı savaşa göre düzenlenmiş diyebiliriz kappaya mı girişiyim o zaman kardeş???

11. Aynen öyle bende önem veririm ya :d kappa dön kardo

chicharito47 ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
  12. teşekkürler kardeş yarından itibaren basmaya başlıyorum kappaya iyi oyunlar :D

13. İYİ oyunlar :)

chicharito47 ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
  14. hedefim

hedefim User

bugün 16. Zetamı yaptım yine vermedi kappaya başlıyorum bekle beni kappa ben geliyorum :D

oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.