Hercules Bahtsızlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ÇļŁĢIŇ™ßÉĹ™ tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hercules'in elde edilme olasılığından memnun musunuz?

1. Evet, memnunum.

oy sayısı 6
    24,0%
  2. Hayır, memnun değilim.

oy sayısı 19
    76,0%
  1. Yazıma henüz başlamadan şunu belirtmek isterim ki, bu yazıyı yazarken maksadım sorumlu ekipten hercules droid tasarımını eldet etmek değil, yalnızca bahtsızlığımı anlatma isteği duymamdır. Zira mesul ekibin bu hususta nitelikli bir girişimi olamaz. Şans meselesi olduğu aşikar.
    Kappa kapısını tamamlamak epey zahmet arz eden, bunun yanı sıra şans da arz eden bir kapıdır ki, arzu ettiğinizi elde edebilesiniz. Birçok defa yaptım; lakin ne yazık ki arzu ettiğim Hercules droid tasarımını elde edemedim. Biraz sinir bozucu, biraz isyan ettirici açıkçası.
    Hercüles bahtsızlığından muzdarip olan başkaları var mıdır acaba? Tahmin etmesi güç değil; zira bilhassa olduğunu düşünüyorum. Kişide algıda seçicilik olduğu için, sanırım şu anda geçirmiş olduğum sürecin vücut bulmuş hali, yalnızca kendisine bu türevde olaylar hasmış hissediyor. Ben, belki rahatlatır, bu durummu yaşayanların hislerini paylaşmasını istiyorum.
    Teşekkürler.
    Not: Ankete katılım zaruri değildir, onun amacı ilişkin konudaki müzdaripliği açığa çıkarmak içindir.

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Hercules şanssızlığı denilen bir tabir vardır. Aynı sıkıntıları bir süre ben de çektim ama pekte yapabilecek bir şey yok gibi malesef bizler o seçilmiş şanssız insanlarız. Umarım bu şanssızlıkarımız uzun süre devam etmez. :)

İyi forumlar.

3. Oyuna sabahtan beri giremiyorum ne zaman düzelir ona gore gireyim

4. Hahaha, haklısınız; bu şanssızlığın ortadan kalkmasını dört gözle bekliyorum. :)

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Gerekli raporlamalar yapılmıştır. Daha fazlası hakkında bizlerinde pek bir bilgisi bulunmuyor. Bekleyip göreceğiz.

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. bu lag sorunlarının ayyuka çıktığı iki hafta öncesine kadar 50 kappada 1 herkül bile çıkaramadım ondan önce 2kappada üst üste 4 herkül bulmuş bayada sevinmiştim herhalde dark bana kızdı ve kara listeye aldıki hala herkülün h sine bile denk gelmiyorum anbar lf4 ile doldu taştı bazen onu bile vermiyor artık kappanın herkül vermediğini başka kapıya müracat etmek gerektiğini düşünmeye başladım lag sorunları arttığından beri zaten daha kapıyada giremiyorum