Hercules Diroit Tasarımı Hangi Konfiye Konulmalı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve belaa41 tarafından 5 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. belaa41

belaa41 User

herculesler agır konfidemı olması yoksa hafif konfimi?

2. Quenn

Quenn User

Bildiğim kadarıyla saldırı konfisinde havoc yada spartan kaçış konfisinde hercul olur

3. RobinKudin

RobinKudin User

Diroit sayın abağlı kaç tane herculen var ? Ayrıca hercule ağır konfiye konmaz tabi citadel değilsen.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Hercules droidlerde ki kalkanlara bonus verdiği için hafif konfigrasyona konulması çok daha doğru olur

5. Diroitlerdeki kalkanı etkileyeceği için hafif konfiye iyi gider. Ama bütün diroitlerde olursa %20 dp'lik bonus sağlayacağı için yerine göre belki ağır konfide de iyi gider.

keskinniyo bunu beğendi.
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konunuzun içeriğine uygun olacak şekilde düzenledim.

Hercules diroit tasarımları genelde hafif konfigürasyonlara konulur. Bunun sebebi verdiği kalkan bosunu Ağır konfinize Hercules koymanız hem hasarınızı düşürecek hemde size kayda değer bir bonus vermeyecektir. Kesinlik hafif konfiye konulmalı ağır konfinize ise Havoc Veya Spartan koyabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksaa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Modum Havoc ile Spartan kardeşlerin yanına Hermeside ekleyebiliriz %20 DP ve %5 Hasar bonusu ve ayrıca verdiği kısaltma becerileri ile Havocdan çok daha iyi bir savaş çıkartıyor :)

Şahsi görüşüm Hafif için Hercules Ağır için Spartan veya Hermes :)

Themis. bunu beğendi.
  8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Evet farklı herkesin stili farklıdır. Ben herzaman Havoc'cu olmuşumdur. :D

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  9. keskinniyo

keskinniyo User

Oyunun usulü ağırda Havoc hafifte Hercülestir. Ama %20 dp için ağırdada kullanılabilir.

10. ateistkeci

ateistkeci User

Hercules kalkan vermiyor muydu sadece :)

11. keskinniyo

keskinniyo User

Full dizilirse %20 dp de veriyor :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  12. ateistkeci

ateistkeci User

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim :D

13. keskinniyo

keskinniyo User

Ne demek efenim ne demek. Bir mod olmasakta yardımcı olduysak ne mutlu :p

ateistkeci bunu beğendi.
  14. hedefim

hedefim User

Sen bu oyunu bu saate kadar boşuna oynamışsın dostum ya :) :)

15. ateistkeci

ateistkeci User

Herkesin bildiği ve bilmediği olabilir ben dha 600 saat oynamış birisiyim :D