Hercules,Havoc birleşimi Diroit Seviyeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve balkes_ЯΞSŦ tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Diroit tasarımları birleşsinmi ?

1. Evet birleşsin.

oy sayısı 6
    22,2%
  2. Geliştirilebilir.

oy sayısı 6
    22,2%
  3. Hayır birleşmesin.

oy sayısı 15
    55,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhaba...
    10 adet Havocumuz 10 adet Herculesimiz olsa dahi bu ikisinden birisini kullanmak zorunda kalıyoruz birisini bi konfide birisi başka bi konfide kullanmakta mantıksız bu sebeple bu konudaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
    Merak etmeyin yeni bi diroit tasarımı çıksın demicem çünki bu felaket olur sonuçta bir çok kişide havoc ve hercules var bu şekilde yeni bi diroit tasarımının çıkması bunların hepsinin boşa gitmesinin ve bunları fulleyenlerin emeklerinin boşa gitmesi demektir bu sebeple benim düşündüğüm şey şu oldu malum diroitler maksimum 16 seviye oluyo benim düşündüğüm diroit tasarımında ise diroitlerin leveli artıcak fakat vuruşa olan etkisi aynı kalıcak sadece havoc+hercules tasarımı ikisi bi arada kullanılacak misal veriyorum diroit levelleri havoc+herculesin bi arada kullanılması için 24 yada 26 level olması gerekicek geliştirme urudıumu ise çok abartılı olmucak şekilde.
    Mesela bi diroit 16. seviye yapmak için 9995 urudıum istiyosa 17. seviye yapma 12 bin urudıum gibi.
    Benim diroit tasarımları hakkında düşüncem bu sizlerinde fikirlerini ve görüşlerini bekliyorum.:)

2. İkisinden birini seçmek gerekiyor, ona kaldıysa hız ve kalkan jeneratörleri de birleşsin? Emeğe saygı ama -1

.YENİÇERİ. bunu beğendi.
  3. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Benim oyum da olumsuzdur böyle bir şey olursa diğer ekipmanlarda da birleşme talep edilebilir.

İyi Forumlar.

4. Havoc full olunca %10 vuruş veriyor,Hercules kalkan değerini arttırıyor ve full olunca %20 dp veriyor ikisi birlikte olursa oyun kaosa döner herkes çok yüksek vurur ve ölmez oyum olumsuz.

5. Bu fikrimin gerçekleşmesi dahilinde diğer ekipmanlarında gelişmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlara şunu söyleyebilirim eğerki 2000 urudıumluk hızlar ile 170-180 bin urudıuma açılan kappa ve 30 kere yaptıktan sonra tamamlanan herculesleri bir tutmanız beni şaşırttı.
    ölümsüzlük işine gelince :) hercules takan birisinin %10 vuruş daha alması onu ölümsüz hale getireceğini pek düşünmüyorum sadece biz bu hercullerede havoclarada emek verdik bi kaç milyon urimiz gitti bunlara ama bunlardan sadece birini kullanıyor olmak kötü bunun önüne geçmek istedim ama fikirlerinize saygı duyarım tabikide :)

6. ikisini seçme gibi bir şey yok, işi bilen ağır konfiye ya da saldırı konfisine havoc koyar kaçış yerine de hercul leri dizer.

katılmıyorum

7. bu oyunda 26 level olan var mı?

8. Bu şekilde dizildiği zaman herkülden kayıp yaşıyosunuz konfi değiştirildiği zaman

9. o zaman kaçışta adama dalabilirsin, fark kapandığı zaman ağıra mesela, hayır zaten adam kesmek giderek zorlaşıyor hani. oyunda yeni olan arkadaşlarımızı da unutmamak gerek. bak olsa bile belki birkaç yıl sonra

10. 007.bont.

007.bont. User

hercules + havoc + 200.000 uri = black (siyah renkde bi diroit tasarimi) ?

11. bu ikisini birleştirmek için 200 bin uri çok az bi kaç milyon uri olması lazım en az 1.5-2 milyon uri gibi bi fiyat lazım

12. 007.bont.

007.bont. User

bi tanesi icin 200 k uri toplamda 2 m uri

13. Aynen böyle olabilir :)

14. Merhaba,

Yorumunuza hayran kaldım :)

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.