hercules havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 11 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bilindiği üzere havoc tasarımı tüm dioridlerde olunca özellik veriyor tek başına bi işe yaramıyor , aynıısı hercules için geçerlimi hercules sadece kalkanımı güçlendiriyor ve 1 tane hercules tasrımı olsa yeterlimi etki veriyor mu ? birisi bana zeta yapmamı öneriyordu ful ama hercules tek bir tasarımı etki veriyorsa kappa kapısı yapmak zetadan daha mantıklı değil mi? (tek tek sorularıma cevap verebilirsenize sevnirim özellikle ilk sorduğum soru)

2. HYDRA

HYDRA User

eğer diroidinde kalkan varsa 1 tane hercules taksan bile o diroitin kalkanı artıyor havocda bütün diroitlere takmak lazım ayrıca hercullerı fullersen ekstra %20 dp veriyor ama zeta kapısı kappa kapısından daha kolay ve daha karlı ganimet anahtarı günlük dosyası vb o yüzden ilk önce zeta yapmanı öneririm çift gg günlerini bekleyip ayrıca bir hercules takman kalkanıını çok az arttırır fazla etkisi olmaz o yüzden her türlü zeta

3. teşekkürler az önce 2.zetamı bitirdim 2 havoc tasarımı oldu tam gaz devam ediyorum 3.kapıyı açtım zetada

4. Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Ayrıca üyemizin de dediği gibi 2 kat ödül gününde yaparsanız 1 zetadan 2 havoc çıkma şansını yakalayabilirsiniz.

Başka sorularınız yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.