Hercules mi , Kalkan geliştirmesi mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 22 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar hercule tasarımını mı fullesem yoksa kalkanları mı geliştirsem 2 si arasında kaldım.
    kappa yaptım 4te 1 verdi şimdi oraya yatırsam elim boş dönebilirm ama kalkana versem %15 lik artış oolacak. düşüncelerinizi merak ediyorum
    gemi full lf4, cerrah var, 32 arge
    bi de takvime indirim geliyor mu ? geliyorsa o gün biz de indirim alsak %50 olur mu ?

2. evet %55 indirim oluyor her ay 1 kere geliyor bildim kadarıyla %25 üzerine %25 paket %5 vip %55 indirim oluyor 20 kalkan yapmak 20*106k*0.45 = 955 k üri civarı 20 kalkan geliştirilebiliyor.
    not bu arada yarın indirim saate geliyormus amerigan forumunda takvimde paylaşmışlar

Son düzenlenen: 22 Kasım 2018
  3. Tabi ki yine de bu kadar basit olmadığını belirtmek isterim :D Her ne kadar indirim işliyor da olsa geliştirme işleminin belirli bir süresi oluyor ve haliyle hiçbir kalkanı 0 dan 20. seviyeye getiremiyorsunuz. O yüzden {{{Black_EagLe}}} geliştirme yapacaksan buna dikkat et, o indirim süresi içinde kalkanlara belirli bir seviye aldırabilirsin asla tamamlayamazsın. Geri kalan kısmını ya vip+indirim le toplamda %30 la yaparsın, yada bir sonraki geliştirme indirimini bekler ek %25 ile toplamda %55 indirimle yaparsın , seçim senin :)
    Ama ben yine de kappa yapman taraftarıyım çünkü öyle yada böyle yapacaksın kaçarın yok o yüzden ne kadar erken yüzleşirsen o kadar iyi olur :D

4. RaViper

RaViper User

Kardeşim daha 2 hafta önce herculeslerimi tamamladım. Toplam 16 kappada tamamlandı. Forumdaki takvime bakarsan yarın yani cuma günü saat 19.00-20.00 arası geliştirme indirimin geldiğini görebilirsin ve bu indirimin geleceği yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü gözüküyordu takvimde. Elimde 500k uri var 1 saatte vip+indirim+geliştirme indirimiyle kaç tanesi geliştirebilirsem geliştireceğim artık kalanlarıda diğer ay yapmayı planlıyorum. Arkadaşımızın dediğine katılıyorum önce herculesleri tamamlaman daha iyi olur diye düşünüyorum. Full herculeslerin verdiği bonus göz ardı edilemez çünkü :)

5. Pan

Pan Guest

Merhaba,

İlk olarak konu başlığınızı içeriğe uygun olarak düzenledim.

Hercules mi kalkan mı sorusuna gelecek olursak ben şahsen önceliği herculese veririm. Tüm diroitlere Herculesleri taktıktan sonra %20 darbe bonusu geleceği için tercihim o yönde olur.

Kalkan geliştirmeleri içinde bazı arkadaşların dediği gibi geliştirme indirimi geldiğin de tek seferde tüm kalkanları 16 seviye yapmaya malesef zaman yetmiyor.Bu yüzden eğer hızlı bir şekilde geliştirmeyi tamamlamak istiyorsanız benim tercihim 13. seviyeye kadar geliştirmeyi vip+indirim paketiniz ile yapıp 14. 15. ve 16 seviye için indirim saatini beklemenizdir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  6. cevaplar için teşekkür ederim forumdaki takvim için link atar mısınız bulamadım da.
    bu arada telafi ödülllerindeki 1 haftalık indirim ile satın aldıgımız 1 haftalık nasıl birleşecek? %50 mi olacak yoksa 2 hafta mı olacak.

7. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Telafi ödüllerinde aldığınız indirim satın aldığınız indirimin üzerine süre olarak eklenecektir. Yani 2 hafta olarak kullanacaksınız böyle bir durumda.
    Takvime buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. herkül diroiti ni çifte almak için kappayı özel ödüllü hafta sonu etkiliginde mi.? çifte ödül günün de mi yapmak gerekiyor.?

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Özel Ödüllü hafta sonu kapsamında belli kapılardan bazı ilave ödüller kazanabilirsiniz. Belirttiğiniz gibi 2 hercül stastik tasarımı kazanmak için Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü kapıları bitirmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Kasım 2018
  10. teşekkür ederim cevaplar için. kappaya devam ediyorum 7/1 gidiyrum ama olsun bakalım :D