Hercules Sabit Şans Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cleaner. tarafından 26 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cleaner.

Cleaner. User

Tamam şans ama bu kadar da olmaz be kardeşim. 9 kappa da 0 hercules ne demek? Gerçekten can sıkar hal aldı. 8 iris gemiler bile fullemiş herculesleri bendeki gibi şansa bağlı olsa yapmaları imkansız. Nedir bunun yolu ?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kapıya her girdiğinizde şansınız sabit: %37.5 Hercules Droid Tasarımı olarak belirlenmiştir. Kendi adıma konuşmam gerekirse 30 dan fazla yaptığımı belirtebilirim.

İyi Forumlar.

3. etkinlik varken kapı yapma...donuk labirent agatus vb gibi..verme ihtimali sıfır gibi bişey..etkinlik olmadığı zamanlar yaparsan çıkartabilirsin.

4. Cleaner.

Cleaner. User

Bu pazar etkinlik yok gibi artık inşallah fullerim. Toplam 25 oldu neredeyse sadece 4 ü verdi :S

5. RAA33

RAA33 User

6 kappa nın 5 inde herkülüs attı bana, tamamen şans sana tavsiyem x1 lazer ile baştan sona yap, ben öyle yaptım belki sende de işe yarar.

6. Cleaner.

Cleaner. User

Hocam maşallah ne diyelim. Deneyeyim bakalım umarım verir.

7. RAA33

RAA33 User

Oldu mu bro?