Hercules Ve Havuç Diroit Dizaynı Hediye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muslap tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hercules VE Havuç Diroit Dizaynı Hediye

Anketin kapanma tarihi 1 Aralık 2015.
  1. olsun

oy sayısı 7
    38,9%
  2. olmasın

oy sayısı 9
    50,0%
  3. Değiştirilebilir

oy sayısı 2
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muslap

muslap User

330 k uridium alana bir seferliğine hercules ve ya havuç kampanyası yapıla bilir mi?arkadaşlar

Son düzenlenen: 23 Kasım 2015
  2. GREED

GREED User

Sanırım telaffuz hatası var ama bilemiyorum :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  3. Bende anlamadım gitti hala dusunuyom :D

GREED bunu beğendi.
  4. GREED

GREED User

Bi ara uridium çekenlere galiba hercül hediye ediolardı onla ilgili bi şry olabilir ama konu sahibine soralım :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  5. muslap

muslap User

Evet Vardı

6. WolfWar

WolfWar User

Hahahhhhhhh 10 hercul he :D Şaka mı bu biryerde kamera falan mı var ben mi göremedim :D

7. WolfWar

WolfWar User

Zaten 330k uri alana 1 hercül veya 1 havoc kampanyası birçok kez geldi fakat 150 bin veya 330 bin uriye 10 hercül veya 10 havoc biraz aşırıya kaçıyor.

Chaorrupted bunu beğendi.
  8. muslap

muslap User

konu düzeltildi eyvallah

WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

Rica ederim.

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Öncelikle kendi konunuzu bir tartışmadan dolayı rapor edecekseniz , Tartışmadan önce üyenin mesajını rapor ederek bunu yapın.

Konuda o kadar çok yorum sildim ki , Konuyu silmeyi düşündüm bir an.

İkinci olarak , Sayın Wolfwar ' ın belirttiği gibi normal koşullarda en az 1 Hafta uzaklaştırma vermem gerekiyor

Bu Seferlik sadece Uyarıyorum , Çünkü Tartışmaya katılanların sayısı 1 değil 2 değil , Ceza vermeye kalksam en az 4 kişi cezadan nasibini alacak.

Üçüncü olarak Konuları amacından saptırmayıp , Muhabbet ortamına dönüştürmeden , Sadece ilgili konuya yorumlarınızı yazınız. Bunu defalarca söylüyoruz hala aynı tas , aynı hamam.

Son olarak , Bazı özel gün yada Etkinliklerde 330.000 Uridium alanlara , Hercules ile birlikte bir takım hediyeler verilmişti.

Bir tekrarının yeniden yapılmasını istiyorsanız , Fikrinizi bu şekilde düzenleyiniz

Her 330.000 Uridium alımında Hercules yada Havoc ' un hediye olarak verilmesini düşünüyorsanız , Fikrinizi bu şekilde düzenleyiniz

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 23 Kasım 2015
    ÐΛЯKη£S, muslap ve WolfWar bunu beğendi.
  11. Uyardığınız icin teşekkürler.

12. Biraz mi? :) Bildigim kadarıyla zaten petle biraz da çabalıyarak bi gece de 100k uri kasılabiliyor full kutuda? Ama havoc ve herkuller cok zamanını alıyor.

WolfWar bunu beğendi.
  13. Bir gecede dediginiz rakam kasılabilir lakin ben bu miktarı 5-6 saatte cubiden cıkarıyorum

14. Çok iyi . 1 herkul 1 havoc anca eder o halde ?

15. Yok be hocam gelistirmeye basıyorum daha gemi icin 3 lf4 eksigi pet icin 10 tane eksik var lf4 onceligim suan onlar

16. Anladım . Herkesin derdi başka desenize :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  17. bence olmamalı millet havoç fullemek için 40-50 kapı yapıyor bu olursa adamlar hiç emek vermeden havoç fuller üstüne bide lf4 ver istiyosan

18. Malesef ve daha 5 herc daha eksik elimden eldigince tamamlıyorum dun bi kac lf4 yakaladım :D
    Kappada baya kotuyum 46 da 5 herc ful destek veriyor:confused:

Chaorrupted bunu beğendi.
  19. Böyle bir şey olsa buyuk ıhtımalle millet yavaş yavaş full elit olmaya başladığından lf-5 ' i çıkartırlar :) . Bu sefer yine bir hedef olmuş olur. O yüzden de mantıksız bir fikir zaten.

Dediginiz gibi çok az veriliyor. Kısacası millet bu kadar uğraşırken 330k uriye bu tasarımlar alınırsa cidden komik olur :) .

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  20. muslap

muslap User

öncelikle herkesin haklı olduğu yanlar var ona kalırsa parası çok olanda x3 katlamada 330 aldığında indirim + vip varsa apıs ile zeus rahatça açar ihtimaller olasılıklar amaç oyunda güçlü iken güçsüzü kesmek değil eşit güçte taktik uygulayarak kesmek asıl oyunun zevki o zaman çıkar mayın emp 01 eskiden geliştirmeleri herkes kullanırdı ama şimdi ful havuç kullanan 16 lwl diroit kullanan bir kişi bunlara ihtiyaç durmuyor
    bence oyunun güce değil yeteneğe dayalı olması gerek oyun eskisi gibi değil bundan 3 sene önce hadi kolaysa düşmanları ana şirketine zıplasaydınız mümkünü yoktu çünkü sırf portal bekçileri olurdu şimdi oyun bomboş kesmeye adam yok eskiden kimse pvpde kutu toplayamazdı şımdı topluyo neden adamı 1m geçkin kalkanı var 80 k vuruyor ve oyunu bıraktı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.