HERCULES...!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WanKÜ1 tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Burdan sayın adminlerime sesleniyorum 11 kappa kapısı yaptım binlerce gg için spaceballdan spaceeball dolaşıyorum yüzbinlerce uri harcadım ve bu 11 kapıdan 3lf4 3boş 5 güçlendirici aldım 1 tane bile herküles alamadım millet 20de 30da fullüyor bu nasıl bir şanssızlık olabilir ben hakkımı arıyorum

2. Merhabalar;

Kappa kapısında hercüles alma olasılığı %25 dir.Siz lf4 ve güçlendirici ödül olarak almışsınız.Kesin olarak hercüles tasarımı verecek diye bir kural yok bu şansa bağlıdır.

İyi forumlar.

3. WanKÜ1

WanKÜ1 User

eyvallah iyi forumlarda öyle şansta yani atla devemi çıkıyo altı üstü bi tane herküles ya

4. Merhaba ,

Kappa kapısında 3 ödül 1 boş ihtimali vardır. Yani 4'e bölersek %25 oran düşüyor. Bazen boş , bazen LF-4 , bazen Hercules yada Destek çıkabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.