HERCULES..!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WanKÜ1 tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Allah rızası için yardımcı olun ya 48 kappada 7 herkül nedir napıcam ne edicem bi yardımcı olun ya vallaha bıktım holigan görmekten gözlerimin feri kaydı

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. Bende aynı sorunu yasıyorum 41 de 5

3. Sen daha dur nelerin kayacak, bak yanlış anlama kardeşim sözüm meclisten dışarı. Bu oyun böyle...

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  4. allah sabır versin valla bende 40 tanede çıkarmıştım hercülleri , sizin 50 yi geçicek gibi

5. Hahahahahha aksam aksam iyi geldi :D
    Kappada bbence sorun varya herc vermiii lf4 vermiii:mad:

6. 9 kappada 5 herkul suanda 10. kappamda açık hayırlısı...
    darısı sizin başınıza. İYİ OYUNLAR :) :) :)

7. 2 zeta 2 havoc bakalım kaç zetada tamamlayacağım..

8. Benim 41 kapıda cıkardıgımı cıkarmışsınız tebrik ederim sizi (yanlıs anlamayın normal duz bir tebrik)

9. Teseekkurler :D

10. arkdaşlar 8de 8 yaptım herkülleri bi taktik kullanmya başladım :D

11. kardeşim versene taktiği bana hep lf4 veriyor 8. herkul de kaldım :)

12. :D :D amma güldürdün beni kardeş.

13. :D :D al bi tane daha krize sokarsınız adamı gülmekten

14. kapılara en son dalgada ödül almaya girerken içinde item olmayan boş bir gemi ile girin tasarım değiştir seçeneğini kullanarak .Belki şans artar aslında böyle bir taktik yok ama genede belki tutar denemek lazım

15. WanKÜ1

WanKÜ1 User

52/7 oldu şuanda kappam hayırlı olsun yokmu????

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

su sira cok yapan var o yuzden sans dahada dagiliyor diye dusunuyorum

17. takemyhard

takemyhard User

ben bıraktım yapmıyom ne zeta ne kappa...%25 şnas diyo 5 zeta 0 tas...alfa basıyom daha iyi halka aldım burgu aldım..yarasa aldım geliştirmelerin çoğunu yaptım...120k x3 var ve hala açık bir alfa bir gama var....

18. deliseyfo

deliseyfo User

12 zeta 8 havoc :) 326k x4, kappaya daha var.

19. yine lf4 yine lf4...

20. Merhaba,

Arkadaşlar bildiğiniz üzere kappa %25 şans ile hercules veriyor.Düzmantık ile 40 kappa 10 hercules fakat sizde takdir edersiniz ki her zaman düzmantık işlemiyor.Sonuç itibariyle şans işi.

Buna benzer konular daha önce de açıldı ve merkeze bu tür şikayetleri ilettik.Artırılması konusunda ise öneriler sunduk bundan sonraki aşama merkezin bu konuya el atıp atmayacağına göre değişir.Ara ara bu tür şikayetleri hatırlatıyoruz.Hatırlatmaya da devam edeceğiz.Lakin bunların haricinde forum ekibi olarak yapabileceğimiz birşey yoktur.

Geribildirimleriniz için teşekkürler.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.