Hercules

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by nonono20, Nov 18, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. nonono20

nonono20 User

Geçen hafta ve bu hafta olmak üzere totalde 5 kappa yaptım, hiç hercules alamadım. 3 tanesinde destek paketi geldi, gerisi tamamen boş cıktı. Şanssızılıktan bi kappayı 3 k gg harcayarak actıgıma mı üzüleyim yoksa eli boş dönmeme mi

Sinirlerim bozuldu atıcam kendimi aşağı :=|

2 Saattir oyun ekranında öylesine dolaşıyorum, ne kasılasım ne düşman kesesim var. Görevlerer zaten Allaha emanet 200 er normal bos ve uber sibo keseceğimde 15 k uri verecek hey yavrum be nirdeyiz biz

Hazır açmışken prometheus etkinliği görüp geçirenler rica etsem bi anlatır mı sadece kutu mu acılcak. Elimde iyi miktarda uridium birikti, kendimi zor tutuyorum harcamamak için de bu 23-24-25 in de prometheusta bi farklılık veya indirim görebilir miyiz ne dersiniz ha ?

Bu arada hitacI çok büyük umutlarla bekliyordum da bana göre tam bir fiyasko etkinliği olmş, bi hitacın peşinde 50 kişi koşuyoruz, fpsler yeri temizliyor. Zar zor bi kapsül verdi de 450 tene plt3030 aldık. Sevincime sizleri de ortak etmek istedim.
    Porttan porta varana kadar yarımız mayınlara şehit oluyoruz, hakikaten bi süre sonra eğlenmeye başlıyor insan, bakalım kim gümleyecek şimdi diye bakıyoruz.

Burdan argede mayın fulleyipte ekranımızı flaşa bulayan arkadaşlara sevgilerimi ve saygılarımı bizzat iletiyorum.

Last edited: Nov 18, 2018
  2. Youtube diye bir site var orada videolar var böyle kappa yapanlar bir izle derim güzel videolar işine yarayacağını düşünüyorum.

3. nonono20

nonono20 User

Youtube diye bir site var demen kalbimi incitti sayın forum kullanıcısı...

ORNİTORENK_PERRY likes this.
  4. Pardon kalbinizi kırdıysam özür dilerim :) orada herküles çıkartanlar var belki bir ışık olabilir sizin için.

5. RaViper

RaViper User

Kardeşim o kapı beladır. Ben şanslıyımki bak şanslıyım diyorum 16 kappada tamamladım hercülesleri. Bu forumda 30 kappada tamamlayanlarda vardır 6-7 kappaya tamamlayanlarda o yüzden sabredeceksin pes etmeyeceksin yapacaksın eğer herculesleri istiyorsan. 3k gg harcama olayı biraz abartı olmuş evet. GG yi nasıl bastığını bilmiyorum ama ben hiç üşenmeden sıkılmadan tek tek basıyorum ve çarpanları güzel denk getirmeye çalışıyorum maksimum 2k gg ye açıyordum kappayı. Sana tavsiyem elindeki uriyi harcama kendine bir plan belirle örnek veriyorum: önce herculesleri tamamlayacağım sonra bo2leri 16 seviye yapacağım sonra spartanlara başlayacağım gibi ve bu plandanda şaşma. Bu oyun çoğu zaman senin benim gibi emek veren oyuncuları bezdirebilir ama yapacak bişe yok :)

6. nonono20

nonono20 User

<3

7. benim suan 3 de 1 hercul , yarıyıl tatilinde fullemeyi düşünüyorum bakalım :D