Hercules

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DangDang* tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *DangDang*

*DangDang* User

Kaçtır kappa kapısı yapıyorum hiç hercules tasarımı yok daha önceler yaptığımda 4 te 4 3 te 3 diye gidiyordu şimdikinde 5 te 0 şu lazer etkinliği çıktığından beridir hiç alamadım hercules tasarımı çoğu arkadaşımda aynı şeyden şikayetçi şuan kapıdayım minimum 10 dk ya biter emin olun sonuç yine hercules çıkmayacak

2. Hocam o şansa göre çıkan bir şey umudunu kaybetme bir bakmışsın 3 kapıda 2 şer tane çıkmış :)

3. *DangDang*

*DangDang* User

Bir tane daha yaptım yine yok

4. EFKARLI

EFKARLI User

Dostum bende aynı durumdan müzdaripim hem Hercules çıkarma hemde gg basma olayında, Zetadan yana Havoc çıkarmada çok kolay olmuştu bu gün hem anahtar hemde lf-4 için yine yapayım dedim 500 gg + 90 k uri bastım 95 parçada kaldı ki bu iyi sonuç bile 200k 250k kappa ve zeta açmaya harcadığım çok oldu. Ama şans işi elden bir şey gelmez.

5. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Sizi anlıyorum, bu duruma bende üzüldüm. Lakin 'Şans' ibaresi yüzünden bir şey diyemiyoruz çünkü bu tamamen şansa dayalı, 10/10 da olabilir, 0/10'da. Umarım bundan sonra şansınız bol olur.

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.