Hercules

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►ΣЯZЦЯЦMLЦ╚►ΣMЯΛΉ◄╝ tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modum 2 tane kappa yaptım ve ödül hiç bişey %25 LF-4 %25 Hercules %25 Güçlendirici yazıyo 2 tane yaptım ve hiç birimi gelmez şans demeyin 22 zeta 9 havoç gidiyom Epsilonda zaten batım 4 müydü 5 miydi ne 1 lf4 olcak işmi yaptım 2 kappadan herculesi geçtim 1 lf4 gelsin ya nası iş nerden baksan 1600 kutu açmışımdır sadece 2 lf4 çıktı gemiyi nası dizim Bu oyunda bir tek benmi şansızım ya

2. Valla aynı sorun bende de var.

Senin 2 kappa yapmana rağmen vermedi ama ben son 10 kappada hiçbir şey vermedi.Yarım saat öncede 1 tane daha bitirdim yine vermedi.Support mesaj çektim benim gemiyi inceleyin diye 11 kapıda güçlendirici ve boş hariç bir şey çıkmaz mı yahu :(

3. Bende iki Kappa yaptım Sadece Bir LF4 aLdim Bu tam Olarak şans'a BağLıdır iyi Şanslar ve Kappa yapmaya Devam ediyorum daha iki Kappa yapmışsını 50 60 kappa yapan var daha herculesleri yarılamadılar Bence kappaya devam edin bol şans

4. 50-60 kappa yapıp yarılayan hangi server merak ettim.

Artık şans bir yere kadar...

5. tr1 serveri inanınki 50 60 Kappa Kapısı yapan var halla pes etmeyen arkadaşlarim var 2 tanne kappa yapıp hemen böyle pes etmemeniz için diyorum durmak yok devam edin iyi oyunlar hayırlı ramazanlar.

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bana şans falan demeyin demişsiniz ama bu gerçekten şans meselesidir. Şansınız varsa çıkar eğer hesabınızda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız supporta yazın

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.