Herculesin faydası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞahFD tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Merhaba arkadaşlar ben full herculesim (10) aynı zamanda full havocum (10) ama bu herculussi nasıl kullanacağımı hala bulanamadım tavsiye almak istiyorum şimdi 1.konfiyi ağır konfi yapsak driotler full lazer jenenatörler full kalkan yani standart kasılma konfisi 2.konfiyi hız konfisi yapsak driotler full kalkan jenenatörler full hız

1.konfiye full havoc taktığım zaman %10 hasar artışı gelicek
    2.konfiye dediğim gibi full hercul %20 fazla dp gelicek.

ama savaşırken havoclar takılı olduğu zaman standart dpm oluyor 2.konfiye geçtiğim zaman herculeslerden dolayı dp %20 artıyor fakat direk artmıyor tekrar dolduruyor tamir oluyor öyle bu durumda herculesin pek bir faydasını görmedim açıkcası...

ben 2.konfide takılıyken 1.konfiyede etki eder diye düşünüyordum.%20 dp desteğini ama sadece 2.konfiye geçerken etki etmesi zaten etki etse bile o %20 tekrardan dolucak pek avantajlı gelmedi bana

bu durumda yeni bir konfi dizilimi yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olmalı ??

%10 hasar arttırıcı güçlendiricilerden kullansam

1.konfiyide 2.konfiyide full herculle donatsam daha mantıklı ve savunmalı olmazmı ? full hercull kullananlar görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum çünkü ben bu hercullden hala bişe anlamadım....

2. Merhabalar;

Havoc:Kırmızı renkli tasarımdır Tüm droitler havoc olduğunda vuruşunuzu %10 güçlendirir.Zeta kapısı ödüllerinden,mavi sandıklardan bulma şansınız vardır ayrıca arkadaş bonus avantajını tamamladığınızda final heiyelerinde 1 havoc verilir

Hercüles:Mavi renkli tasarımdır.Takılan droidin için konulan kalkan jenaratörünün gücübü %15 arttırır.Tüm droitler hercüles olursa ayrıca geminin Darpe puanını %20 arttırır.Hercüles Kappa kapısı ödüllerinden çıkma şansı vardır.

Bence droitlerinize silah taktığınız yere havoc.Kalkan taktığınız yere hercüles takın.Ama Mesela Silah taktığınız konfinin droitlerinin 3-4 tanesine kalkan koyayım kalkanım fazla olsun orayada hercüles takayım diyorsanız olabilir.

İyi forumlar.

3. ŞahFD

ŞahFD User

ama yinede fazladan darbe puanı gelicek ? kalkan takmasam bile

4. Merhabalar;

Evet darbe puanınızda artış olur.

İyi forumlar.

5. Hercules'ler tam ise Havoc'a gerek yok bence iki konfiye de Hercules koy, ben Havoc'u sadece galaksi kapısında ve ya yaratık keserken kullanıyorum. Savaşırken Hercules daha mantıklı(güçlendiriciler var ise tabi.)

6. senberk99

senberk99 User

peki bir sey sroacagim hic gelistirilmemis bo2 iris ve hercul tasarimi var diyelim 1 irise 2 bo2 koyuluyo ya peki hercul koyulunca 1 diroit icin ne kadar kalkan farki olur

7. RexMarium

RexMarium User

Merhaba,
    Ben kendi gemime ait olarak konuşacağım, kalkanlarım 0 upgrade . %50 Kalkan Güçlendiricisi ve Kalkan tasarımlı gemiyle Kalp Uçuş Düzeninde hercules takılı bir irise 1 Sgen BO2 koyduğumda 37k kalkan değeri gördüm. Yani 2 tane koyduğunuzda yaklaşık olarak 75k kalkan değeri görmeniz mümkün.Umarım yardımcı olmuşumdur.

8. senberk99

senberk99 User

tesekkur ederim cok yardimci oldunuz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.