herkes fullendi bi ben kaldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 13 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm arkadaşlar ben ezik kaldım klanda nasıl kolay fullenebilirim tallon kesmek biraz zor uyutma desen banlanabiliyormuşuz nasıl kolaykasılırım gemi özellikleri
    gemi:Dgoli atak tasarımı[elit olmayan]
    17lf3 15 bo2 full elit hız pet 7 lv 8 yaparım kısa zamnda
    2iris 6flax irisleri fullayip 35 lf3 olmak istiyom nasıl yapacam bana yardım edecek varmı klan arıyorum şan ateş klanındayım tr5 adım Efsane_42_Kral yardım edin günde 2 saat oynarım

2. uyutmadan ban ymeezsin bu oyunun hatası oyun git gide eski haline dönüyor farkedenler olmuştur :) ayrıca nerden anlıcaklar 7/24 dolaşıyorlar sank :)

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyleki oyuna girişte istesenizde istemesenizde giş kurallarını kabul ediyorsunuz.Giş kurallarındaki maddelerde oyundaki bir hata veya açıktan yararlanmak suçtur.Yani darkorbit size uygulayacağı bir işlem konusunda hak arama gibi durum mevcut değildir.Söylemek istedim.

Konu sahibinin sorusuna gelirsem serverinizde cubikon grupları varsa yavaş yavaş kasılabilirsiniz.2 saat mevcutum demişsiniz düzgün bir kasılma serisi izlerseniz zararlı çıkmazsınız.

İyi forumlar

4. andermo83

andermo83 User

modum peki birşey soracağım bu yaratıklar birşey yapmadan uyuyor mesela 5-2 harita cıktığından beri herkes kapıda bir tane tutar güvenli bölgeye cekip cekip keser o sırada 1ws1 yaparsın yaratıkla ama o sırada cektin uyudu ve bu 100 yaratıktan 99 u garanti oluyor burdaki oyuncunun sucu ne ? yani oyun ban almadan oynamak için sürekli aktif olarak dönücekmiyiz ?

5. titans___

titans___ User

valla ben bosa sıkıyom bazen uyuyor napıyom hap veriyor yada kafasınamı vuruyom bundan ban yersem iyi olur bir havocla kalkan gelişmesi kaldı onlarda zor geliyor uğraşmakdan kurtulurum pala girsen kesiyolar daha 3 herculum 60 da falan tamamlanıyormuş zaten

6. viper1903

viper1903 User

şimdi bu gıs kurallarında haklısınız da o zaman düzeltin artık aylardır aynı hata var ve biz kasılamıyoruz. falcona girsek bug haritaya çıksak bug 1-2 günlük olay değilki 2 aydır var. düzeltmiyolarda ondan sonra gis kuralları öyle bir hakkımı savunurum ki o zman serverlerı kapatın 1 hafta yada 2 hafta düzeltin sonra açın oyunu tekrar. böyle sindir me ve tehtid polikası ile olmaz hak var hukuk var. Sorun sizde bize dayattığınız gis tehtid etmeyin oyunu sorunu düzeltin burda türk ekibe bir eleştirim yok sorun tabiki almanya ama bizide düşünün

7. aynen öle arkadaşın dedi haklı 1-7 de talon cok vuruyor diye istasyıona çekiyorum istasyodna bugda kalıyor peki bunda biz ne yapıcaz nası cıkarıcaz bugdan ?

8. uyutma nasıl oluyo?

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu konuda ne adminlerin nede bizlerin bilgisi var.Merkez hiçbir açıklama yapmıyor bu konuda bizlere.Ancak normal haritadaki donmalar bizim suçumuz değil.Oyuncuların değil yani.Ancak lowa defalarca bile bile giriyorsa bir kişi darkorbitin elinde hesabını kapatma hakkı var.Söylemek isterimki oyuna giren herkes giş kurallarını kabul ediyor.Giş kurallarıncada açıktan yararlanmak yasaktır.

Şimdi normal haritada dondu elinizden gelen bişi yok çünkü orda kasılmak durumundasınız.Ancak lowa girmeniz için sizi zorlayan kimse yok.Bile bile siz giriyorsanız burda çıkar amacı dışında hiç bir durum yoktur.

İyi forumlar

10. andermo83

andermo83 User

Yok Modum lvl 19 a Gidiyor 1 Kere 3 Kişi Girdik Low a Başkada Girmedim Full Görev GG Gidiyorum O Halde Sıkıntı Olmaz Sanırsam Aydınlatman İçin Tşk Ediyorum :)

11. Merhaba ;

Cubikon kesmeniz sizin yararınıza olacaktır. En kolay kasılma yöntemi sizin için bu gözüküyor.

Keyifli Forumlar.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zaten biraz fikir havuzu yaparsak kendimize neyi yapıp yapmamayı hepimiz gayet iyi biliyoruz.

Şimdi bir banlama olduğunu varsayalım haklı bir ban aldınız.En fazla ne yapabilirler haklı ban alanlar chatte forumda kurallara aykırı davranırlar ban yerler zannederler bize etkili oluyor.Eğlence oluyorlar haberleri yok o banlanan hesabı açılmayacak haberi yok. :)

İyi forumlar

andermo83 bunu beğendi.
  13. andermo83

andermo83 User

Yani Modum ^_^ Cevap İçin Tşk De Modum Konu Açmadan Bir Soru Sormak İstiyorum :)
    18 Lf4 Lazım Bana En Hızlı Bir Şekilde Nasıl Ve Tahmini Ne Kadara Mal Ederim Bu İhtiyacı Bir Fikir Sunarmısınız :)

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kapı yaparak veya lf4 gününde kutu açarak çıkartabilirsiniz.Ancak zor olucaktır.Bende lf4 konusunda sıkıntı yaşadığım için artık kutu açmaya karar verdim kutu ile şansımı deneyeceğim.

Yaptığım kapılardan lf4 çıkmayınca umudum kırıldı :)

İyi forumlar

andermo83 bunu beğendi.
  15. andermo83

andermo83 User

Şans İşi Evet Biliyorum Ama Modum Tavsiye :)
    x3 de 330 ceksem tümünü anahtar alsam Tahmini Genel Oranla Kaç Adet Çıkabilir :)(şans oldugunu biliyorum)
    Tşk Şimdiden :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.