Herkes okusun lütfen!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YALANİŞYAPMAYIN tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilindiği gibi cuma günü yapılan twich yayınında istenilen sayı 1000e ulaşıldı. Lakin yayın sırasında dağıtılan kodların sahteliğini test edicekken ne hikmetse ana menü açılmadı edemedi sayın pars admin eyw. En kısa zamanda açıklanıcak denildi indirim tarihi, salı günü oldu daha beklemekteyiz onada eyw. Yüzde 30 indirim gelicek diye 30 ağustostaki ve öncesindeki tüm indirimlerde hiç birşey satın almadık onada eyw. Biz lf4 günü veya diğer özel günlerin ne zaman yapılacağını bilmeyiz dediniz daha önceden , twich yayını sırasında açıklandı tarihler önceden e onada eyw. Lakin bu kadar darkorbit seveni daha da mağdur etmenin gereği yok. Yapılmıcaksa yapılmıcak deyin yolumuza bakalım. Yapılacaksada artık hangi gün olduğunu söleyin en kısa zaman deyip durmayın çünkü çoğumuzun işi var gücü var her gün forumu veya oyunu takip edemeyiz..Saygılarımla iyi oyunlar ,iyi geceler.Yazımda hata olduysa affola

2. Dostum Dark Orbit Türkiye,Almanyaya sormadan hiç bir şey yapamaz yazdıklarında sonuna kadar haklısın,En kısa zaman diyip geçiyorlar,Birazdan Kıyamet admin gelip tartışmayın forumu takıp ediniz diyip konuyu kapatacak ama kapatmakla olmuyor sayın adminim

BeşiktaşlıGökhan bunu beğendi.
  3. YALANİŞYAPMAYIN haklı ben okuyorum ve bazen 1 hafta bazen 1 ay oyuna giremiyorum yayında bende vardım belkide bu indirimden yararlanamıyıcam o kadar uri biriktirmiştim cuma günü pet almak için sadece lf3 alabildim mesela :D

4. Iyiki Turk serverlerinde oynamiyorim kafam rahat :)

5. tam destek

6. agzına saglık dostum ben böyle karısık , saçma sapan oyun görmedim bidahada görmem herhalde. Ne yaptıklarını ne yapacaklarını daha kendieri bilemiyor.. iyice çorbaya çevirdiler. Bu yüzdende bu kadar az oyuncusu kalmıs. yakında bunlarıda bulamazlar . çok yanlıs sulardasınız PARS admin

BeşiktaşlıGökhan bunu beğendi.
  7. Almanyaya sormadan iş yapamıyorsa neden madem almanyaya sormadan böyle vaatlerde bulunuldu bunu hiç düşünüyormusunuz.almanyaya sormak işin hikayesi.bunlar çoluk çocuğu buldular resmen sizinle oyun oynayıp alay ediyolar.benim fazla işim olmadı bu tür işlerle.meraktan uğramışıdır.şimdi çektiniz urileri indirm paketlini vs. o zaman bekleyeceğeniz.

BeşiktaşlıGökhan ve تأثير bunu beğendi.
  8. Kıta40

Kıta40 User

Gemide 700.000 uri var güya gelecek %30 u bekliyorum. Işi gücü bizleri kandirmak olan saygideger(!) Adminlerimiz saolsun gelecek gune kadar tutmayi ve uriyi biriktrmeyi dusunuyorum. Bir cerrah alirim diyordum ama cerrah olmadigi gunde gelse bike raziyim artik. Yeter ki ilk defa verdigi sozu tutmus olsun turk adminlerimiz

!BeTeR! bunu beğendi.
  9. Darkorbit FB sayfasında hesaplara %30 indirim verilmeyeceğini açıkladılar zaten.
    Sıradaki yayında 1000 kullanımlık kod vereceklermiş.

10. Twich yayınına değil 1000 100 bile izleyici bulursa tebrik edicem kendisini yukarda yazılanlar doğruysa konu kilitlenmesi uygundur saygılarımla.

11. Artık konuya tam bi açıklama getirilmeli.5 gün oldu.

12. pars adamin Tüm Oyuncularımız için %30 indirim ve 7 gün Premium. konusuna bir sonraki twitchde verilicek kod diye yazmış sonrada isteyen tebrik eder isteyen söylenir diyip konuyu kilitlemiş korku bu olsa gerek. millet nasıl söylenicek diye korkusuna konuları kilitliyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2015
    imha bunu beğendi.
  13. Saygı çervesini insanlara söz verip sonra tutmamak şeklinde değerlendiriyorsa o pars admin yazıklar olsun. Gerçek hayatta senin gibilerle umarım Allah karşılaştırmaz. Herkese iyi günler diğer twich yayınına katılacak varsa şimdiden 1 saatini çöpe atsın kod felan verilmez verilmedide hayırlı günler

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  14. Kodlar dağılıtlsa bile daha öncedende kullanma imkanı olabilse güzel olurdu

15. trollcake1

trollcake1 User

Twitch yayınındaki 1000 kişi cidden izledimi ? Sen tamamını izledinmi ? Adamlar uğraşıyor yayın yapıyor üstüne katılacak herkese hediye vericez diyolar nankörlükten başka bişey yapmıyosunuz . Lf4 gününü bilemeyiz diyosun bilmemelisinde zaten . Herkes o güne kadar uri kasar bi şekilde ganimetleri alır , oyun kazancı ne olur ? Kendinizi düşünmekten başka bişey yapmıyosunuz . Vericez dediysek verirler sabredin az . Birde adama yazıklar olsun denmiş , tabi ya adam keyfinden vermiyodu ... Töbe töbe başka yere ağlayın

16. imha

imha User

hem -PARS- hemde SüVaRi etkinlikle ilgili açılan konuya gelen sorularda birkaç kez ödülün tüm oyunculara verileceğini kod uygulaması olmayacağını söylediler ama sonuç bu işte
    şimdi aynı konuyu PARS şu mesajıyla dalga geçer gibi kilitlemiştir.

Şuan için 1000 kişilik kod gelmesini beklemekteyiz. Bize verilen kodlar geldiği vakit twitch yayınından paylaşılacaktır. Ben elimden geleni yaptım sizler için, isteyen tebrik eder isteyen neden böyle oldu diye sorgulayabilir. Yayını izleyip izlememek sizlerin elinde, herkes saygı çerçevesinde düşüncelerini dile getirmelidir. Herkese anlayışı için teşekkür ediyorum.

Konu açıklığa kavuşturulmuştur. Konuyu kitliyorum.

İyi forumlar....

17. sen ne diyosun kardeş izledi 1000 kişi yayında durmadan kod falan olmıcak herkese tüm tr serverlerine verilicek indirim dedi durdu sonra facede yapamadık izin vermedi almanya dedi sonra onuda kaldırdı verilcek verilmicek diye kafayı yedirtti bize forumda videoda dedi diye yalancı provokatör dediler durumu düzeltecek herkese gelicek dediysek gelicek dediler şimdi yine 1000 kişilik kod diyolar bu hafta dediler diye güvendik inidirim çektik ne oldu çöp işe yaramıcak kodu alıp alamıcamız belli değil %15lik bayram indirimini bu indirim için kullanmadık safi ziyan hepsine Allah hakettiklerini versin yazıklar olsun

18. trollcake1

trollcake1 User

Bişey yazmıyorum size hala şikayet ediyosunuz. Adamlar sana zaman vermemiş dimi , pardon ya sana göre hareket etmeleri lazımdı zaten.

19. hafta içi gelecek dendi nerede zaman vermedi bundan sonraki twitch yayını ne zaman dikkatli izlesen anlardın bu hafta olmadığını haftaya olucanı ben kendimi onların sözlerine göre ayarladım onlar sözünden döndü onlar yaptı her şeyi

20. Sayın bigpoint genel merkezine
    28.08.2015 tarihinde saat 20:00 ve 21:00’de bigpoint tr serveri adı altında, pars admin tarafından twitch yayını yapılmıştır. Bu yayın daha önceden tr serverlarında duyurulmuş ve 1000 kişi ve üstü katılımda tr serverındaki herkese 1hafta vip ve 1 günlük her ürüne yüzde 30 indirim verileceği sölenmiştir. Nitekim twitch yayınında 1000kişiye ulaşılmış lakin söz tutulmamıştır. Bizim sizden isteğimiz eğer durumla ilgili bilginiz yoksa bizi bilgilendirmeniz ve gereken kişilere ceza vermeniz. Lakin bilginiz var ve teknik sebeblerden ötürü vermediyseniz 30 ağustos ve öncesindeki o kadar indirimi bütün tr serverı olarak geleceğini sandığımız yüzde 30 indirim yüzünden es geçtik. Bu sebeble bizleri mağdur bırakmamak adına bir indirim günü veya sizin belirliceğiniz bir etkinliği yapmanızı arz ederim. Saygılarımla.

bu metni isteyenler suporta iletsin lütfen emim olun 1000 kişi ve üstü bu mesajı atarsak değil yüzde 30 yüzde 40 bile verirler çünkü her maile geri dönmek zorundalar bıkarlar usanırlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.